avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... revenire examen functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

revenire examen functionar public

in urma aprobarii noii organigrame si statului de functii din numarul de 12 posturi de functionari au mai ramas prevazute doar sapte. Institutia a mentinut pe post pe unii consilieri cu toate ca toti am fost angajati in aceeasi perioada si avem aceeasi clasa ,grad si treapta, iar unii dintre noi dam examen. nu inteleg cum este posibil asa ceva avand in vedere ca sunt doar 7 posturi si un nr. de 12 angajati. consider ca ar trebui sa participam toti la examen si in functie de nota obtinuta sa se ocupe posturile. Rog raspuns urgent si ce se poate face in aceasta situatie
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 08:40, 17 Iulie 2009
Nici din prezentul topic si nici din mesajele private primite de la dvs. nu inteleg ce se intampla in institutia dvs. Ma indoiesc, insa, ca se intampla ceva ce are legatura cu respectarea legii.

Am inteles ca au modificat organigrama si ca au redus numarul de posturi de functionari publici. Nu puteau sa faca reduceri de posturi decat respectand Legea nr. 188/1999, adica art. 100.

Puteti sa faceti sesizare la ANFP intruct este incalcata legislatia aplicabila functiei publice. O sa raspund si mesajelor dvs. private.

Tara asta se prabuseste intr-o prapastie si, in mod inerent, viteza cu care cade este din ce in ce mai mare.

O zi buna va doresc! :)

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare pe functie publica de conducere marina.marina67 marina.marina67 Sunt functionar public clasa I din anul 2005,indeplinesc toate conditiile privind promovarea in functia publica de secretar comuna,am acordul ... (vezi toată discuția)
Examen functionari publici karina1234 karina1234 buna revin cu intrbarea postata ieri si astept un raspuns, va rog; este posibil ca in cazul in care exista un numar de 7 posturi de functionari publici, ... (vezi toată discuția)
Functie de conducere- reorganizare institutie andre_1996 andre_1996 In anul 2008 am ocupat prin concurs functia publica de conducere de director executiv. In septembrie 2008 noul primar ales a propus spre avizare la ANFP o noua ... (vezi toată discuția)