avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Activitate narcisa73

Activitate narcisa73

V a rog sa interpretati paragarful urmator din Ghidul Solicitantului Conditii Generale 2013, pentru FSE POSDRU:
"Limita zilnică maximă care poate fi decontată per expert trebuie sa se incadreze in limita maxima de 12 ore/zi, 60 ore/săptămână reprezentând ore lucrate in proiecte finantate din Fondul Social European – Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane inclusiv norma de bază, stabilite prin contractele încheiate. Tot ce depaseste aceasta limita nu se va deconta din POS DRU."
In speta am 8 ore la un agent economic care nu are nici o legatura cu finantari FSE PODSRU, si alte 2 contracte cu 4 si 6 ore finantate din FSE. Ce se considera depasire acestei limite enuntata in Ghid???? cumulul tuturor contractelor sau doar cele finantate FSE???
Multumesc pt raspunsul dvs. Sa stiti ca am solicitat un punct de vedere si la agentia de prestatii... i-am bagat in incurcatura .... inca studiaza... :O
multumesc mult pt raspuns, nelamurirea mea este doar la suspendarea indemnizatiei de crestere copil, legea (ordonanta) nu specifica in art 16, alin 2, lit i, ce inseamna "venituri supuse impozitului"???? Sunt aceleasi venituri luate in considerare la calculul indemnizatiei??? ... pentru calcul stiu ca nu sunt luate in considerare astfel de venituri..

Multumesc mult
Buna ziua, o informatie referitoare la suspendarea indemnizatiei pt crestere copil:
Impreuna cu sotul meu detinem un imobil (dobandit in timpul casatoriei), pe care l-am inchiriat unei firme, pe baza de Contract de inchiriere, inregistrat la Finante. La momentul inregistrarii contractului, cei de la finante ne-au pus sa inregistram si pe numele meu si pe al sotului (in procent de 50% din suma de chirie, pe fiecare) declaratie 220, aferenta veniturilor din cedarea bunurilor. In contractul de inchiriere incheiat suntem mentionati ambii (si eu si sotul) deoarece asa este mentionat si in contractul de vanzare cumparare a imobilului.
Prima intrebarea este: Aceste venituri din chirii constituie motiv de suspendare a indemnizatiei de crestere copil??
Se poate inregistra la finante contractul de inchiriere doar pe numele sotului, chiar daca eu sunt coproprietar? Este obligatoriu ca pe contrcatul de inchiriere sa apar si eu??
Multumesc!
multumesc frumos pt raspuns, dar tot pe forum am citit raspunsuri cu privire la suspendarea functionarului public, in care se specifica faptul ca pe perioada suspendarii nu se pot incheia raporturi de munca... apare incompatibilitatea!!!
Si acum apare nelamurirea mea... ce inseamna "interes personal"???? explicatia legislativa... desigur... in aceasta speta!
Sunt functionar public si mi s-a propus sa lucrez pe un proiect FSE ca expert, dar sa ma suspend din functia publica!!! Este posibil avand in vedere incompatibilitatile??? veniturile sunt motivante :O!!!