Am si eu o nelamurire, am 47 de ani iar casa in care locuiesc este pe numele soacrei mele, deoarece atunci cand am cumparat-o era pe vremea lui ceausescu si nu puteai dobandi mai mult de o propietate si am trecut-o pe numele ei, dar mentionez ca este luata cu banii mei si ai sotului, dar sotul este plecat de acasa de 3 ani cu alta femeie, dar nu suntem divortati.Am 2 copii si as vrea sa trec casa pe numele lor, dar credeti ca exista vreo problema daca soacra mea nu este de acord? Va multumesc si astept un raspuns
Am uitat sa mentionez ca locuiesc la tara, Iar pamantul pe care este facuta casa este pe numele meu si al sotului, iar la primarie noi figuram ca propietari, ea este propietara decat in actul de vanzare- cumparare.Ce anume tb sa fac? Ce ma sfatuiti?
am si eu o intrebare, cat este valabil un certificat medico-legal? exista vreo problema daca un testament este facut dupa ce expira acest certificat?multumesc mult si astept un raspuns
testamentul trebuie facut in perioada de valabilitate a certificatului medico-legal? daca certificatul expira si testamentul este facut dupa aceea exista probleme? multumesc mult si astept un raspuns
Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine ca nu mai inteleg nimic. Momentan am grija de o batranica, care nu mai are pe nimeni ( copii sau sot) si s-a decis sa-mi lase mie apartamentul si toate celelalte bunuri, dar problema este ca mai are un frate care nu se intereseaza de ea, daca imi face testament acesta se poate ataca de catre fratele dansei?eu as fi dorit sa fac si contract de vanzare cumparare, dar dureaza foarte mult raspunsul de la autoritate tutelara, iar dansa are orele numarate. Sunt in siguranta cu acest testament??Va rog mult sa-mi raspundeti si mie, Va multumesc anticipat