Inspectoratl de stat in constructii are autoritatea de a ma pune sa evacuez boxa pe care o detin in conditiile de mai sus? Probabil un vecin "invidios" ca nu are, a apelat la ISC si sunt citat la ei . As vrea sa stiu daca sunt in dreptul meu pentru a putea sa-mi sustin cauza luni cand trebuie sa ma prezint. Voi fi recunoscator daca primesc cat mai multe detalii. Multumesc!
Buna ziua!
In cazul in care detin o boxa la subsolul blocului imi trebuie autorizatie de constructie?
Mentionez ca am acordul asociatiei de proprietari, prin acel spatiu nu trece instalatia blocului, si trebuie pusa doar o usa.
Multumesc!
Am avut si am in continuare tot interesul sa nu se ajunga in instanta, dar...se pare ca asta e singura solutie ramasa. Cat despre confortul meu...nu renunt la el!B-)
Va multumesc mult pentru sfaturi! Oricum ma debransez, legal sau nu, deja am actionat in judecata asociatia si cred ca voi face o plangere penala administratorului... Cred ca daca ma voi debransa ilegal nu voi fi scos de la plata caldurii si a apei calde, dar nu voi plati decat in momentul in care va iesi hotararea judecatoreasca, si aceasta le va da lor dreptate, in caz contrar...nu le platesc. Cred ca ar fi o varianta.
Presedintele mi-a semnat cererea, dar nu e stampilata, deoarece stampila rotunda este la administrator care...refuza sa o predea acestuia. Sunt convins ca daca voi merge in instanta (si asta voi face) voi avea castig de cauza, dar din pacate verdictul se va da destul de tarziu iar eu vreau sa montez centrala acum. Ce risc in cazul in care ma debransez ilegal? Risc mai mult decat o amenda si punerea in legalitate?