avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate anonim10

Activitate anonim10

Răspuns la discuția recuperare creante
Va multumesc mult pentru lamuriri.Voi lua legatura cu ei luni,e singura solutie sa mai cer amanare,sper ca vor accepta sa platesc sume mai mici pe luna decat imi cer ei si ca nu se va ajunge la instanta.
Referitor la proprire...nu mai am alte plati de efectuat sau alte propriri...eu sper doar sa nu cumva sa se opreasca mai mult de 1/3 din salariu.
Va multumesc inca o data.
da,exista chitanta.eu speram totusi ca daca dupa primirea notificarii acasa am efectuat o plata(chiar daca mica pentru ei),nu vor mai actiona in instanta.proprirea pe salariu am inteles ca nu poate fi mai mare de 1/3 din salariu,poate dura cam 2 ani pana la plata sumei integrale sau chiar mai mult pt ca salariul meu e mic de 1000 roni,se poate face proprire asa mult timp sau au voie sa-mi opreasca mai mult de 1/3 pt a recupera suma in timp mai scurt?stiti cumva cati ani voi fi considerata rau-platnic si nu mi se va mai acorda un imprumut?va multumesc.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.nu m-au dat inca in judecata...urmeaza,presupun din moment ce de cateva luni aproximativ 3,nu am platit sumele enorme pe care mi le-au spus ei ca trebuia sa le platesc.Datoria in momentul in care au luat ei legatura cu mine era de 2100euro,am platit doar 400euro teoretic ar mai fi 1700.ultima data mi-au trimis o somati e acasa in care ma amenintau ca daca nu platesc pana la sfarsitul acestei luni(nu au mentionat daca suma integrala sau doar o parte) imi va fi inaintat dosarul in instanta si se va ajunge la executare silita.de atunci m-au mai sunat o data si nu le-am raspuns.ma astept acum sa fiu data in judecata,nu stiu cum procedeaza ei...au voie sa ma dea in judecata si sa nu ma anunte de acest lucru?va multumesc inca o data.
Am aceeasi problema,sunt sunata foarte des si mi s-au trimis si notificari scrise din partea unei companii de recuperari,sunt amenintata ca imi vor depune dosarul in instanta daca nu platesc datoria.intrebarea e...despre ce executare silita poate fi vorba daca nu detin bunuri mobile sau imobile pe numele meu?cand am facut imprumutul am dus contractul casei dar casa este pe numele parintilor.oricum pentru o datorie de 1700 euro nu au cum sa ia un apartament cu doua camere care nu e pe numele meu,nu?pot apela la proprire pe salariu probabil.va rog sa ma ajutati cu aceste raspunsuri,vreau sa stiu la ce sa ma astept...
tot referitor la acest lucru am si eu unele neclaritati,va rog sa ma ajutati daca se poate...in cat timp de la depunerea in instanta a dosarului debitorului de catre firma de recuperare creante se poate ajunge la executare silita?daca nu detin bunuri mobile sau imobile singura masura care se poate lua in urma instantei este proprirea pe salariu?va rog sa ma ajutati cu caeste raspunsuri,multumesc anticipat
Răspuns la discuția Poprire salariu
inteleg ca legal este sa se faca propire pe salriu maxim 1/3 din salariu.proprirea continua pana in momentul in care este achitata intreaga suma datorata?ca sa fiu mai explicita,dupa calculele mele,la o datorie de 7500 lei noi ar trebui sa se faca proprire timp de 2 ani pentru a se achita suma integrala dat fiind ca am un salariu de 1000 lei noi.se poate face pe termen atat de lung proprirea?si mai am o intrebare:in cat timp dupa depunerea in insanta a dosarului(mentionez ca am o datorie provenita dintr-un imprumut pe care nu l-am achitat complet) se ajunge la proprire pe salariu?pentru ca alte bunuri nu am,mobile sau imobile.Sper ca ma puteti ajuta cu aceste raspunsuri,multumesc anticipat.