avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate Tinuca

Activitate Tinuca

Este legala externalizarea structurii de manangement al calitatii serviciilor medicale intr-un spital de stat ?
Cum se poate externaliza farmacia de circuit inchis ?
Răspuns la discuția Drepturi salariale
Va multumesc mult !
Răspuns la discuția Drepturi salariale
Contractul este de prestari servicii colaborare , si nu stiu daca poate sa fie platita cash nu pe card , care lege se aplica in acest caz , va multumesc .
va rog sa ma ajutati in urmatoarea cauza o institutie publica de stat (spital )poate plati salariul cas sau numai prin virament bancar ? vreau sa precizez ca este vorba de un contract de prestari servicii , daca exista lege prin care sa fie reglementata plafonul maxim de achitare facturi din caseria unitatii. va multumesc.
Multumesc !
Care este procedura de inchiriere a unui spatiu , daca acesta se afla in incinta unui spital , iar spitalul este subordonat primariei , dar are un contract de administrare ?
Discuție Firma
Va rog s-a ma informati , daca am facut un SRL in august 2009 , nu am avut nici un fel de activitte, in februarie 2010 am inghetat firma pt 2 ani , am platit impozitul forfetar , iar pt. depunerea bilantului cu 0 activitate am platit depunerea , deci pana acuma numai am platit findca am infintat firma ! Intrebarea ar fi daca pot sa dizolv acuma ? Va multumesc.
Ce procedura este mai avantajoasa de aplicat pentru achizitie de aparatura medicala de la diferite firme , valoarea investitiei ajungand la 3 miliarde
Va multumesc!