avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma

Va rog s-a ma informati , daca am facut un SRL in august 2009 , nu am avut nici un fel de activitte, in februarie 2010 am inghetat firma pt 2 ani , am platit impozitul forfetar , iar pt. depunerea bilantului cu 0 activitate am platit depunerea , deci pana acuma numai am platit findca am infintat firma ! Intrebarea ar fi daca pot sa dizolv acuma ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 22:13, 28 Iunie 2010
Da puteti
Bafta
Suspendati-o pe 3 ani dupa care daca se va schimba ceva reluati activitatea. Daca nu o dizolvati atunci. Se poate dizolva si acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare sau dizolvare srl ? felicity2001ro felicity2001ro Buna ziua, Sunt impreuna cu sotul meu asociati si administratori cu puteri egale la un SRL infiintat in dec 2006 Nu am avut activitate deloc, dar nici un ... (vezi toată discuția)
Neplata impozit minim (forfetar) 2009-2010 ContSters127791 ContSters127791 firma nu a avut activitate de la infiintare si consider ca acest impozit este un furt pt toti, si nu l-am platit deloc, nu am primit nici o somatie de la Fisc ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)