avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitie cu valoare 3 miliarde
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitie cu valoare 3 miliarde

Ce procedura este mai avantajoasa de aplicat pentru achizitie de aparatura medicala de la diferite firme , valoarea investitiei ajungand la 3 miliarde
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 11:19, 30 Aprilie 2010
Presupun ca va puteti incadra la art.110 lit.d). Din ceea ce am incercat pana acum, "negocierea cu publicare..." are avantajul ca puteti negocia cu toti ofertantii, dupa prezentarea ofertelor preliminare, si oferta financiara si detalii la oferta tehnica.

Daca nu va incadrati, puteti face licitatie cu finalitate electronica.
3 mld reprezinta echivalentul a sub 100.000 euro. Puteti face o cerere de oferte sau o licitatie. Avantajul cererii de oferte este dat de termenele mai scurte de desfasurare a procedurii. Daca aparatura este mai complexa, eu va recomand licitatia deschisa.
Da, in cazul asta,se poate si asa. Eu speram ca "ne innoim" cu aparatura de 3 mld. lei noi...#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractele de prestarii servicii in institutile publice? Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Contractele de prestarii servicii se fac pe baza de oferta si licitatie conform carei legi si articol. (vezi toată discuția)
Incheiere contract prestari servicii milica68 milica68 Până la ce suma pot incheia un contract de prestari servicii (ridicare gunoaie si transpot la groapa de gunoi) fara licitatie. Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)