avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate magi

Activitate magi

Răspuns la discuția Inchiriere spatiu comun
Mulțumesc pentru răspunsuri.
Contractul celeilalte persoane a expirat pe 31.12.2012 și nu a mai fost prelungit.
Președintele asociației a somat persoana respectivă să elibereze boxa în două rânduri, mai mult nu știu dacă putea face. Închirierea către mine a boxei a fost aprobată inclusiv în adunarea generală.
Bună ziua,
în urmă cu trei luni am încheiat un contract de închiriere a unei boxe, situate la parterul scării blocului unde locuiesc. Contractul este semnat și înregistrat la asociația de proprietar, cu acordul vecinilor cum prevede legea.
Problema mea este următoarea: până la 31.12.2012 boxa a fostînchiriată unei alte persoane, care nu locuiește în blocul meu și care nu avea nici măcar acordul proprietarilor, iar acum nu vrea să elibereze boxa. A fost notificată în două rânduri, de președintele asociației, să evacueze spatial, dar nu vrea.
Am încercat inclusiv să o chem la mediator, dar a refuzat.
Ce mă sfătuiți să fac, ca să intru în posesia spațiului închiriat?
Am consultat un avocat și mi-a spus că un process ar dura destul de mult.
Am citit, cu ochi de "neexpert"oug 50/2010, şi nu îmi este foarte clar dacă se aplică şi contractelor de leasing pentru cumpărarea unei maşini. Menţionez că în contractul încheiat, se menţionează că la sfârşitul perioadei de leasing pot deveni proprietarul maşinii. Am rata reziduală inclusă în rată. Dacă poate cineva să mă lămurească?
Cineva trimite de la o adresa de mail falsa tot felul de calomnii pe diverse site-uri. În ce condiţii, şi cine poate dispune verificarea ip-ului de unde a fost trimis?