avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate elyely

Activitate elyely

Răspuns la discuția SRL
Va multumesc mult pentru raspunsuri! O zi buna
Răspuns la discuția SRL
Mi-a zis ca trebuie sa faca declaratiile (TVA si profit) , tin sa precizez ca eu am depus ultimele declaratii pe zero si i-am dat ultima decl. depusa si a vazut ca e pe zero!! Nu stiu ce sa fac, nu inteleg totusi legatura.Nu vreau sa-i dau toate actele , ce o intereseaza ce am facut eu!
Discuție SRL
Buna dimineata, am avut un SRL si din octombrie 2009 am predatat-o la altcineva,pana in octombrie 2009 am depus toate declaratiile la adm.financiara,noul administrator al soc. din oct.si pana acum nu a depus nici o declaratie ,si imi cere mie toate decl.si bilanturile ca ii trebuie.Intrebarea mea este , daca chiar ii trebuie tot ce mi-a cerut din moment ce soc. are alt administrator si alta adresa , nu inteleg legatura ? Multumesc
Buna ziua
Am un SRL cu asociat unic,impozit pe profit, plata trimestriala.Un prieten vrea firma si o s-o predau(se schimba asociatul,adresa, tot,eu vreau sa scap de ea) , intrebarea mea este - ce trebuie sa rezolv la administratie inainte sa o predau?
Răspuns la discuția Predare un SRL!
Mersi de raspuns, a zis el ca plateste ,eu credeam ca trebuie sa suport si eu ceva.Va multumesc
Discuție Predare un SRL!
Buna ziua
Am gasit un prieten care doreste el firma, sunt asociat unic, am si eu o intrebare, pe mine o sa ma coste ceva? multumesc
Mersi pentru raspuns, eu as vrea si gratis sa o dau dar este foarte greu si asa, eu m-as duce sa o radiez dar chiar nu stiu pe unde trebuie sa umblu,asa am gasit un avocat care imi ia aprox.500 euro .
Am un SRL din data de 23.06.2008, domeniul principal de activitate este comert,are mai multe domenii secundare
Societatea nu are nici o datorie catre stat.
Doream sa o inchid definitiv dar ma costa f.mult, si m-a sfatuit cineva sa ma interesez daca doreste cineva sa o preia.
De cerut nu cer f.mult sau poate chiar deloc pe societate.
daca este cineva interesat?
Răspuns la discuția suspendare activitate societate
Buna ziua,am un SRL cu asociat unic fara angajati, vreau sa inchid de tot firma,intrebarea mea este daca o sa vina cineva de la finante sa controleze toate actele firmei? (mi-a zis cineva ca e nasol, asa e?) Am pe cineva care o sa se ocupe de inchidere la ONRC,nu prea stiu pe partea de finante
Daca ma poate ajuta cineva cu lamuriri!
Multumesc