avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL

Buna dimineata, am avut un SRL si din octombrie 2009 am predatat-o la altcineva,pana in octombrie 2009 am depus toate declaratiile la adm.financiara,noul administrator al soc. din oct.si pana acum nu a depus nici o declaratie ,si imi cere mie toate decl.si bilanturile ca ii trebuie.Intrebarea mea este , daca chiar ii trebuie tot ce mi-a cerut din moment ce soc. are alt administrator si alta adresa , nu inteleg legatura ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 10:09, 5 Mai 2010
Ce motiveaza?
Mi-a zis ca trebuie sa faca declaratiile (TVA si profit) , tin sa precizez ca eu am depus ultimele declaratii pe zero si i-am dat ultima decl. depusa si a vazut ca e pe zero!! Nu stiu ce sa fac, nu inteleg totusi legatura.Nu vreau sa-i dau toate actele , ce o intereseaza ce am facut eu!
Da-ti doar copii,poate are de facut declaratia 101 si atunci are nevoie de declaratiile 100 aferent anului ,are de facut declaratia 300 si deci ii trebuie declaratia precedenta, are de facut bilantul si atunci are nevoie de bilantul precedent..

nu aveti de ce sa va temeti..nu v-a cerut acte ci doar reflectarea lor...
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil
Va multumesc mult pentru raspunsuri! O zi buna
Cu placere! Sa auzim de bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu bilantul si declaratia 300 stanciu cornelia stanciu cornelia Am preluat o firma anul acesta in luna octombrie si am constatat cu stupoare ca declaratiile de tva incepind cu luna mai 2008 nu erau corecte si de asemenea ... (vezi toată discuția)
Societate fara activitate care a platit impozit forfetar iuliana25 iuliana25 Buna ziua! Am o firma care de la infiintare si pana azi nu a avut activitate. Fiindca am suspendat-o abia in iulie 2009 am fost nevoita sa platesc impozit ... (vezi toată discuția)
Factura storno decembrie 2009 blu_angel blu_angel buna ziua! an 2009 inchis, depus bilant....tot...inclusiv luna aprilie 2010 toate declaratiile...depuse administratorul imi aduce o factura storno de la un ... (vezi toată discuția)