avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxe referitor transfer SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxe referitor transfer SRL

Buna ziua
Am un SRL cu asociat unic,impozit pe profit, plata trimestriala.Un prieten vrea firma si o s-o predau(se schimba asociatul,adresa, tot,eu vreau sa scap de ea) , intrebarea mea este - ce trebuie sa rezolv la administratie inainte sa o predau?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 15:01, 21 Septembrie 2009
Trebuie sa aveti toate taxele si impozitele platite la zi pentru ca veti avea nevoie de un certificat fiscal in vederea cesionarii partilor dvs sociale!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare srl dariusv. dariusv. Buna ziua - in momentul de fata vreau sa-mi vand afacerea impreuna cu SRL-ul. Am gasit si clientul interesat, dupa care am vb cu contabilul meu si cu un ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl asociat unic tata1234 tata1234 Buna! As dori un sfat, am un SRL asociat unic, nu prea a avut activitate, un apartament este cumparat pe acel SRL. As vrea sa scap de aceasta firma, imobilul ... (vezi toată discuția)
Profitul firmei Alexx198 Alexx198 Am deschis o bar cafenea de 3 luni de zile si acum am aflata ca profitul nu este al meu eu sunt administrator bani imi raman mie dupa ce se iau toate taxele ... (vezi toată discuția)