avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate maria sandu

Activitate maria sandu

Răspuns la discuția batran abandonat
Astazi am primit de la fam.batranului un telefon de amenintare iar de injuraturi
nu mai spun....................
Am incercat dar nu au locuri,
sincer am incercat si sa dau si spaga dar tot nu am rezolvat nimic,
au prioritate cei care nu au familie, si sunt destui.

Familia batranului locuieste la o statie de casa mea si nici macar o data nu s-a interesat de el.
De multe ori am fost tentata sa-l duc la usa lor dar pana acum nu am putut.

oricum sunt multumita ca este in spital ingrijit,
eu am inceract sa-l ajut cu internarea intr-un azil
dar pentru ca nu sunt ruda si nici nu locuieste legal la mine nu am putut.

multumesc ,
Buna ziua,

Acum un an si jumatate am cumparat un mic apartament intr-o casa nationalizata si intr-o camera locuia un batran.
Batranul locuise acolo multi ani si cand casa a fost revendicata si castigata de proprietarii de drept acestia au dat bani familiei sa-l treaca in spatiu la ei si sa-l ia de acolo deci sa aibe grija de el.
Cand eu am cumparat casa de la proprietar am luat legatura cu familia si mi-au promis ca intr-o luna vin sa-l ia (dar nici dupa un an si jum.nu au facut-o).
Pana acum,pentru ca nu aveam nevoie de camera in care statea batranul,nu l-am dat afara,l-am ajutat cu haine si mancare
dar de doua luni,el este foarte bolnav si eu nu pot sa-l mai ajut,
plus ca nu mai pot sa platesc rata la banca ptr apartamentul cumparat deci trebuie sa-l inchiriez.
Pe batran l-am internat in spital si am anuntat familia sa se duca dupa el pentru ca
eu nu pot sa-l mai primesc la mine (si bunatatea are o limita).
Familia in bataie de joc m-a anuntat ca oricum o sa mi-l lase la usa si ca ei nu se duc sa-l ia din spital.
De la spital mi s-a spus ca o sa fie externat la adresa de domiciliu deci nu la mine.

Ce pot eu sa fac cu familia batranului? daca mi-a lasa iar la usa sa anunt politia?

Multumesc mult

Am uitat sa intreb,
este obligatoriu sa inchei contractul de vanzare-cumparare final
tot la notarul unde s-a facut si antecontractul sau este posibil la oricare notar??

Vanzatorul m-a dus la un notar foarte departe de casa mea si eu am un notar chiar langa mine.

Maria:help:
va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns si mii de multumiri.

Maria
Buna seara,

Am incheiat la notariat un precontract de vanzare-cumparare al unui apartament acum un an,am platit un avans de 70000 de euro urmand ca in decurs de maxim un an (termenul limita de perfectarea actelor este 01.09.2009) sa achit si restul de bani - 30000 de euro.
Problema mea este ca,doresc sa achit si restul de bani si sa fac actele dar nu reusesc sa dau de proprietar.
Ce pot sa fac legal??
Daca nu reusesc sa fac actele pana la termenul limita de 01.09.2009 pierd avansul,asa scrie in precontractul pe care l-am facut acum un an.

Multumesc ptr.sfat.