avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate nana7

Activitate nana7

Buna ziua,

Am o intrebare: poate o companie sa incheie un contract pe drepturi de autor cu un cetatean din Republica Moldova ? Daca da, care sunt conditiile?

Va multumesc.

O zi buna!
Buna ziua,

Am si eu o intrebare: am redactat actul constitutiv si statutul asociatie pe care vrem sa o infiintam, cele doua acte sunt semnate de catre membrii fondatori, dar am inteles ca trebuie sa fie autentificate de catre un notar. Intrebarea mea este daca trebuie ca toti membrii sa fie prezentati la notar sau este suficienta prezenta persoanei imputernicite prin actul constitutiv pentru a autentifica aceste acte? Marea noastra problema este ca aceste acte au fost intocmite de catre membrii fondatori si semnate, dar o parte dintre ei au plecat pentru moment din tara.
Va multumesc mult pentru ajutor.

O seara frumoasa!
Răspuns la discuția modificare functie de baza
Va multumesc foarte multe pentru raspunsuri si pentru sfaturi.
Buna ziua,

Ma confrunt cu situatia urmatoare: un angajat isi va schimba functia de baza de la societatea noastra la o alta societate. Pe langa aceasta mutare a functie de baza programul de lucru o sa fie modificat de la 8 ore la 6 ore. Cum procedez? Eu cunosc o singura solutie: incheierea CIM cu acordul partilor si deschiderea unui nou CIM cu 6 ore + declaratie ca nu detine functia de baza la noi.
Mai exista o alta varianta care sa nu presupuna incheierea unui nou CIM?

Va multumesc mult pentru ajutor.