avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare functie de baza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare functie de baza

Buna ziua,

Ma confrunt cu situatia urmatoare: un angajat isi va schimba functia de baza de la societatea noastra la o alta societate. Pe langa aceasta mutare a functie de baza programul de lucru o sa fie modificat de la 8 ore la 6 ore. Cum procedez? Eu cunosc o singura solutie: incheierea CIM cu acordul partilor si deschiderea unui nou CIM cu 6 ore + declaratie ca nu detine functia de baza la noi.
Mai exista o alta varianta care sa nu presupuna incheierea unui nou CIM?

Va multumesc mult pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: nana7 , utilizator 19:54, 29 Iulie 2009
Se poate face si asa cum ati spus dvs, dar se poate si in baza unui act aditional.
~ Conținut șters la cerere ~
nana7:
Varianta dvs. este cea pe care o practic si eu si este agreata si de ITM.
tudorvaleriu a scris:

nana7:
Varianta dvs. este cea pe care o practic si eu si este agreata si de ITM.

Cititi articolul acesta. Asa procedam si eu ca Dl. Valeriu...

[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 24 Iulie 2009
Rubia Rubia, Consultant resurse umane
Subscriu !
Este cea mai buna solutie si mai lipsita de complicatii pe viitor

Alte discuții în legătură

Cim pentru mai multe functii mnd mnd Buan ziua, Daca un angajat indeplineste doua functii in cadrul unei societati este nevoie sa se incheie cim pentru cea de a doua functie ocupata sau este ... (vezi toată discuția)
Model decizie art.55 lit.c roxana stanescu roxana stanescu Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de decizie in baza Art.55 lit.c? Va multumesc anticipat.:\"> (vezi toată discuția)
Carte de munca-al doilea job ionp ionp buna ziua! stiu ca s-a mai discutat o problema asemanatore, dar tot nu m-am lamurit. problema sta in felul urmator: in momentul de fata sunt angajat cu ... (vezi toată discuția)