avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Activitate wubogdan

Activitate wubogdan

Discuție Rugaminte
Buna ziua
sunt consilier vanzari la un operator de telefonie mobila , am primit de la un client o copie xerox dupa un op pe care am trimis departamentului abilitat , pana la urma acel op era fals , acum eu sunt suspectat ca am falsificat documentul deorece exista doar mailul meu cu atas al acelui document , banca s-a sesizat si aspus ca depunde o plangere la politie impotriva mea .
Cum sa procedez ? la ce riscuri ma supun ??
Discuție Demisie fortata
Buna ziua,
m-am angajat la o companie cu carte de munca contract inregistrat la ITM in data de 16.06.2009 , am avut niste probleme si nu am raspuns la telefon sefului meu din 20.07.09-24.07.09 ca urmare a acestui fapt m-a chemat la sediul firmei din Brasov in data de 24.07.2009 eu fiind din Baia Mare si efectiv ma fortat sa-mi dau demisia cu data de 29.06.2009 in care sa specific ca nu am nici o pretentie fata de ei si mai mult ma angajez sa platesc suma de 700 ron dintr-un avans de 2000 ron restul justificandu-se cu bonuri stampilate.ideea e ca ei m-au platit doar pentru 2 saptamani din iunie iar luna iulie nimic nici un ban cica eu trebuie sa le dau lor .
Am proces verbal cum ca am predat logistica la firma datat de ei din 24.07.09 , demisie cu numar de ordine din 24.07.09 numerele definitive la masina au venit pe adresa mea din Baia Mare pe data de 17.07.09 deci e evident ca am muncit si in luna iulie mai putin zilele de 20,21,22,23 iulie.
M-au fortat sa-mi dau demisia ca daca nu ma dau in judecta pentru nemotivat si imi cer daune de 100 milioane lei , eu am fost speriat amscris demisia cum v-am relaltat mai sus si va intreb ce pot sa fac ????
M-ai mult nu mi-au inregistrat cartea de munca la ITM.