avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Rugaminte
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Rugaminte

Buna ziua
sunt consilier vanzari la un operator de telefonie mobila , am primit de la un client o copie xerox dupa un op pe care am trimis departamentului abilitat , pana la urma acel op era fals , acum eu sunt suspectat ca am falsificat documentul deorece exista doar mailul meu cu atas al acelui document , banca s-a sesizat si aspus ca depunde o plangere la politie impotriva mea .
Cum sa procedez ? la ce riscuri ma supun ??
Cel mai recent răspuns: Flavius1984 , utilizator 18:29, 5 Decembrie 2011
La momentul cand ai primit copia xerox, erau si martori?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals sau nu? miha13 miha13 Buna ziua! Un prieten a falsificat o copie dupa o.p. pentru a mai prelungi un termen de plata trimitand copia pe mail beneficiarului. Acesta vazand ca nu-i ... (vezi toată discuția)
Incalcare contract Cosmin C Cosmin C Buna ziua, Sunt abonat al unei companii de telefonie mobila. In data de 23..11.2011 am solicitat rezilierea contractului si trecerea pe abonament al ... (vezi toată discuția)
Exista vreo procedura prin care acesta situație cu telekom se poate remedia? Gabitulici Gabitulici Bună seara, Va cer o parere în privința unei situații cu care părinții mei se confrunta de sase luni, privitoare la un contract cu Telekom. Părinții ... (vezi toată discuția)