As dori sa aflu daca asociatia de locatari ma poate actiona in justitie pentru neplata intretinerii pe 6 luni.Lucrez in strainatate,am trimis bani unei rude sa-mi plateaca facturile la intretinere insa aceasta a platit o perioada dupa care a incasat banii fara a-mi mai plati nimic.as dori sa stiu daca asociatia de locatari ma poate actiona in justitie.eu urmeaza sa ma intorc acasa in cateva zile si mi-e teama de o surpriza de genul acesta...Multumesc
Minora are 12 ani impliniti,si am adus-o in Egypt la tatal ei unde isi face aum si studiile dar domiciliul il are in ROMANIA .As vrea sa o aduc detot fiindca eu am zilele numarate si nu va mai avea pe nimeni in ROMANIA.VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL.
AS DORI SA AFLU DACA SE POATE VINDE UN APARTAMENT PE CARE EU IN URMA CU 10 ANI L-AM CUMPARAT PE NUMELE FIICEI MELE INTRUCAT AVEAM PROBLEME DE SANATATE.ACUM AS DORI SA-L VAND SI SA-I CUMPAR TOT EI DAR UNUL IN EGYPT DEOARECE NE-AM MUTAT DE 2 ANI ACOLO.AM ADUS FATA LA TATAL EI INTRUCAT DACA SE INTAMPLA CEVA CU MINE FATA SA FIE CU TATAL EI.CU MULTUMIRI DANIELA