avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Activitate corina mot

Activitate corina mot

Răspuns la discuția coordonator versus sef birou
Intrebarea mea este daca aceste compartimente sunt compatibile pentru a fi coordonate de o singura persoana care pe deasupra aplica si viza cffp.( adica eu vizez propunerea,eu vizez achizitia,eu semnez ordinul de plata si eu aplic viza cffp).
Răspuns la discuția coordonator versus sef birou
Buna ziua,revin cu rugamintea sa ma ajute cineva cu un raspuns sau macar cu o parere.Multumesc
Buna ziua,sunt functionar public, consilier principal, in cadrul compartimentului contabilitate si aplic viza cffp.Cu ocazia modificarii organigramei superiorii mei au hotarat ca voi coordona compartimentul contabilitate 3 persoane;compartimentul achizitii publice 1 persoana si compartimentul administrativ si arhiva 2 persoane.Va rog sa-mi spuneti daca ,,pot'' coordona aceste 3 compartimente si daca acestea nu intra in conflict cu viza cffp.
In luna Mai am creat 2 posturi noi si am angajat 2 absolventi cu studii superioare.Am incheiat cu AJOFM Timis o Conventie cf. Legii 76/2002 art. 80 dar am citit si acest OUG 13/2010.Am fost la AJOFM Timis pentru a vedea ce trebuie sa fac pentru a beneficia de acest avantaj.Bineinteles ca m-au trimis la Finante care au ridicat din umeri foarte nedumeriti de problema mea( adica ce caut acolo si nu merg la AJOFM).Am cautat in declaratiile de salarii sa vad daca au modificari pentru OUG 13.Nu am vazut vreo modificare pentru acest OUG.Rugamintea mea este daca ma poate ajuta cineva cu lamuriri de completare a declaratiilor aferente salariilor .
Răspuns la discuția spor de conducere
multumesc foarte mult pentru raspunsul rapid pe care l-am primit
doresc sa aflu care este perioada ,prevazuta de lege, pentru exercitarea unei functii de conducere temporare