avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facilitatile OUG 13/2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facilitatile OUG 13/2010

In luna Mai am creat 2 posturi noi si am angajat 2 absolventi cu studii superioare.Am incheiat cu AJOFM Timis o Conventie cf. Legii 76/2002 art. 80 dar am citit si acest OUG 13/2010.Am fost la AJOFM Timis pentru a vedea ce trebuie sa fac pentru a beneficia de acest avantaj.Bineinteles ca m-au trimis la Finante care au ridicat din umeri foarte nedumeriti de problema mea( adica ce caut acolo si nu merg la AJOFM).Am cautat in declaratiile de salarii sa vad daca au modificari pentru OUG 13.Nu am vazut vreo modificare pentru acest OUG.Rugamintea mea este daca ma poate ajuta cineva cu lamuriri de completare a declaratiilor aferente salariilor .
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 08:48, 5 Iulie 2010
Buna ziua !
Avand in vedere prevederile O.U.G. 13/ 2010, art.2, alin. (3), consider ca dupa incheierea conventiei cu AJOFM si a contractelor de munca cu beneficiarii legii ( angajatii), va prezentati la CASS ,ANAF si ITM cu aceste acte in vederea scutirii de la plata.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficii daca pfa angajeaza somer? Denysa88 Denysa88 Buna ziua. As dorii sa stiu daca un PFA angajeaza un somer sau un absolvent cu 2ore pe zi este scutit pe 1 an de plata cartii de munca a acelei persoane. ... (vezi toată discuția)
Incadrare absolventi - subventionarea locurilor de munca larisalaly larisalaly Buna ziua, Conform Legii nr. 76/2002 (+ Legea 250/2013 pentru modificarea şi completare) angajatorii pot beneficia de subventii in urma angajarii ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 13/2010 in 2011 spirescu spirescu Ordonanta 13/2010 mai este valabila si in ianuarie 2011? Mai precis, angajatorul care angajeaza someri pe perioada nedeterminata, pe posturi nou create, ... (vezi toată discuția)