In luna Mai am creat 2 posturi noi si am angajat 2 absolventi cu studii superioare.Am incheiat cu AJOFM Timis o Conventie cf. Legii 76/2002 art. 80 dar am citit si acest OUG 13/2010.Am fost la AJOFM Timis pentru a vedea ce trebuie sa fac pentru a beneficia de acest avantaj.Bineinteles ca m-au trimis la Finante care au ridicat din umeri foarte nedumeriti de problema mea( adica ce caut acolo si nu merg la AJOFM).Am cautat in declaratiile de salarii sa vad daca au modificari pentru OUG 13.Nu am vazut vreo modificare pentru acest OUG.Rugamintea mea este daca ma poate ajuta cineva cu lamuriri de completare a declaratiilor aferente salariilor .
Buna ziua !
Avand in vedere prevederile O.U.G. 13/ 2010, art.2, alin. (3), consider ca dupa incheierea conventiei cu AJOFM si a contractelor de munca cu beneficiarii legii ( angajatii), va prezentati la CASS ,ANAF si ITM cu aceste acte in vederea scutirii de la plata.
Cu stima !
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.