Buna ziua.La o intreprindere familiala unul dintre membri asociati a fost inlocuit in luna august.(cif -ul ramane la fel )
1. In registru de incasari si plati continui cu total sume obtinute pana in luna august sau incep de la zero ?
2. Trebuie sa depun doua declaratii 204 ( declaratie de venit pentru asociatii fara personalitate juridica )?- cate una pentru fiecare configuratie ?
Impreuna cu sotul meu avem o Intreprindere Familiala .In acordul de constituire suntem membrii asociati cu 50 % fiecare, sotul meu fiind titular.In ianuarie anul acesta am facut un act aditional la acordul de constituire, semnat doar de noi si neinregistrat la Registrul Comertului,in care am modificat procentele de impartire a venitului net si anume eu 90% si sotul meu 10%(pentru a beneficia de o indemnizatie de crestere a copilului mai mare ).Am depus declaratii estimative pe 2009 la finante cu procentele din actul aditional si am platit impozitul aferent pe primele doua trimestre.Acuma urmeaza sa intru in concediu de ingrijire a copilului , deci sa-mi depun declaratia de venit pe 2009 la finante. Intrebarea mea este cat de legal este daca o depun cu procentul de 90% conform actului aditional neinregistrat la registrul comertului ?
Sunt angajata la doua societati comerciale la una de 5 ani si la cealalta de 8 luni.La calcularea indemnizatiei de nastere se iau in calcul ambele venituri ?Sau doar acela unde am stagiu complet de 12 luni ?