avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stagiu de cotizare pentru cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stagiu de cotizare pentru cic

Sunt angajata la doua societati comerciale la una de 5 ani si la cealalta de 8 luni.La calcularea indemnizatiei de nastere se iau in calcul ambele venituri ?Sau doar acela unde am stagiu complet de 12 luni ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:55, 15 Septembrie 2009
Se iau in calcul toate veniturile profesionale supuse impozitului pe venit (potrivit prevederilor Legii 571/2003 -codul fiscal) realizate in ultimele 12 luni dinaintea nasterii copilului
fety a scris:

Sunt angajata la doua societati comerciale la una de 5 ani si la cealalta de 8 luni.La calcularea indemnizatiei de nastere se iau in calcul ambele venituri ?Sau doar acela unde am stagiu complet de 12 luni ?

La stabilirea bazei de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului se iau in considerare toate veniturile profesionale supuse impozitului pe venit realizate de persoana indreptatita.
Daca am lipsa o zi in stagiul de cotizare pentru calcul indemnizatie CIC, pot beneficia de 85% din media veniturilor pe ultimele 12 luni? Vechiul contract de munca s-a incheiat pe 08.01.09 , iar noul contract a inceput pe 12.01.09. DPN 20 oct 09. MULTUMESC
Nu e nici o problema.
heraramus a scris:

Daca am lipsa o zi in stagiul de cotizare pentru calcul indemnizatie CIC, pot beneficia de 85% din media veniturilor pe ultimele 12 luni? Vechiul contract de munca s-a incheiat pe 08.01.09 , iar noul contract a inceput pe 12.01.09. DPN 20 oct 09. MULTUMESC

Beneficiati de indemnizatia pentru CIC, in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concret al indemnizatiei pentru maternitate si cea pentru cresterea copilului andeiusa@yahoo.com andeiusa@yahoo.com Buna ziua, Mi-am infiintat un PFA in aprilie 2009, facturez servicii de 5265RON pe luna. Am aflat ca sunt insarcinata, ar trebui sa nasc in sept-oct 2010. ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate pentru jumatate de norma? serbucornel serbucornel sunt angajat in sistemul bugetar cu jumatate de norma.....sotia mea a ramas insarcinata....este posibil sa pot intra eu in concediu de maternitate 2 ani si sa ... (vezi toată discuția)
85% din venituri din salarii cu contract de munca partial cu vechime mai mica de 12 luni ramona chisalita ramona chisalita buna. mi se vor lua in calcul veniturile din salarii cu contract partial la calcularea celor 85% pentru indemnizatia de cresterea copilului daca nu voi avea la ... (vezi toată discuția)