avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... 85% din venituri din salarii cu contract de munca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

85% din venituri din salarii cu contract de munca partial cu vechime mai mica de 12 luni

buna. mi se vor lua in calcul veniturile din salarii cu contract partial la calcularea celor 85% pentru indemnizatia de cresterea copilului daca nu voi avea la momentul nasterii decat 6 luni in cartea de munca la cele 2 firme?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:55, 20 Ianuarie 2009
Trebuie sa aveti 12 luni in care sa fi realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit, in ultimul an anterior datei ansterii copilului ca sa puteti beneficia de indemnizatia pentru CIC.
multumesc. am mai mult de 12 luni vechime dar la alte doua locuri de munca, la ultimele doua am doar sase luni. deci acestea la care nu sunt angajata de 12 luni nu se vor lua in calcul?
Se vor lua in calcul si aceste venituri .... la stabilirea bazei de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului se iau in considerare toate veniturile profesionale realizate de persoana indreptatita.
Ultima modificare: Marți, 20 Ianuarie 2009
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza calcul indemnizatie crestere copil DOAR_NOI DOAR_NOI As dori va rog raspuns la urmatoarea situatie: - in ultimile 12 luni anterior datei nasterii copilului am realizat urmatoarele venituri : dintr-un C.M. cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului! roxana.elena roxana.elena Va rog sa ma ajutati, am ramas insarcinata dupa o luna de la angajare ,pana la acest moment am tot avut intreruperi pe cartea de munca din cauza crizei si ... (vezi toată discuția)
Somaj si indemnizatie cic giulean giulean Buna ziua,as dori sa stiu daca beneficiez de indemnizatia de somaj pot sa beneficiez si de indemnizatia CIC in acelasi timp? Iar daca ma aflu in momentul ... (vezi toată discuția)