avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... act aditional la acord de constituire
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

act aditional la acord de constituire

Impreuna cu sotul meu avem o Intreprindere Familiala .In acordul de constituire suntem membrii asociati cu 50 % fiecare, sotul meu fiind titular.In ianuarie anul acesta am facut un act aditional la acordul de constituire, semnat doar de noi si neinregistrat la Registrul Comertului,in care am modificat procentele de impartire a venitului net si anume eu 90% si sotul meu 10%(pentru a beneficia de o indemnizatie de crestere a copilului mai mare ).Am depus declaratii estimative pe 2009 la finante cu procentele din actul aditional si am platit impozitul aferent pe primele doua trimestre.Acuma urmeaza sa intru in concediu de ingrijire a copilului , deci sa-mi depun declaratia de venit pe 2009 la finante. Intrebarea mea este cat de legal este daca o depun cu procentul de 90% conform actului aditional neinregistrat la registrul comertului ?
Cel mai recent răspuns: fety , utilizator 19:01, 7 August 2009
De ce nu inregistrati acum actul aditional ?
Nu cred ca se poate inregistra retroactiv!
Nici nu am spus acest lucru. Inregistrarea o faceti pentru opozabilitatea fata de terti, fara a afecta data intrarii in vigoare a, actului in cauza.
V-asi ruga sa fiti mai explicit, nu ma prea pricep la termeni juridici.Va multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere familiala Tagetes Tagetes am o intreprindere familiala cu doi membrii , eu si sotia. Doresc sa mai coptam si pe nora noastra . Cum trebuie procedat? multumesc. (vezi toată discuția)
Cati asociati pot fi adaugati la inteprindere familiala? ovidiuhornoi ovidiuhornoi Buna ziua, am si eu o intrebare pt cei care au cunostiinte in domeniu. Sunt student, si doresc pe timp de vara sa imi deschid un chiosc stradal de bauturi ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social intreprindere familiala ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Am in intreprindere familiala si in luna martie 2010 m-am mutat cu locuinta (sediul firmei de altfel) din sectorul 2 in ilfov. Initial mi s-a spus ... (vezi toată discuția)