avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... intreprindere familiala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

intreprindere familiala

am o intreprindere familiala cu doi membrii , eu si sotia. Doresc sa mai coptam si pe nora noastra . Cum trebuie procedat? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:19, 13 Februarie 2016
Se va modfica acordul de constituire a Intreprinderii Familiale.

Modificarea acordului de constituire a intreprinderii familiale se declara, in termen de 15 zile de la incheierea actului aditional, la registrul comertului in care este inregistrata intreprinderea familiala. Oficiul registrului comertului de pe langa tribunal va inregistra modificarile si va elibera certificatul de inscriere de mentiuni, cu respectarea prevederilor legale aplicabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cati asociati pot fi adaugati la inteprindere familiala? ovidiuhornoi ovidiuhornoi Buna ziua, am si eu o intrebare pt cei care au cunostiinte in domeniu. Sunt student, si doresc pe timp de vara sa imi deschid un chiosc stradal de bauturi ... (vezi toată discuția)
Schimare domiciliu fiscal persoana fizica catinca_ana catinca_ana Sunt o persona fizica care m-am mutat cu domiciliul de la Suceava la Bacau. La Suceava aveam pe rol niste contracte de inchiriere pentru care ultima rata este ... (vezi toată discuția)
Pt pfa nKara nKara ce pasi mai am de urmat dupa ce am obinut autorizatie de activitate ca pfa? (vezi toată discuția)