am lucrat la un SRL, administratorul si asociatul unic este cetatean danez.
In 2010 societatea si-a suspendat activitatea pe 3 ani, cu datorii la stat.
Acum, in 2013 dupa ce a primit o instiintare de la finante in Danemarca, mi-a spus comunicat ca in 2008 ar fi vandut firma unei alte firme din Danemarca.
I-am spus ca aici nu a declarat nimic, si ca in situatii apare in continuare ca administrator si asociatul unic (lucru confirmat si de un CF).
AFP Mures a instiintat pe cei din Danemarca dar se pare ca acolo nu se fac popriri pe conturi decat in cazuri extrem de grave, si i-au spus sa isi rezolve probleme singur cu Romania.
In Danemarca nu mai are conturi deschise la banci si de 2 ani si-a facut relocarea in alta tara.
Ce se poate intampla daca nu deschide procedura de faliment?
Datoriile la finante includeau si retineri la sursa ce nu au fost virate, vor fi repercursiuni asupra noastra a fostilor angajati?
Locatia exista fizic (sediul social fiind vila cu mai multe camere), iar clientul este de acord cu aceste conditii si e dispus sa plateasca tarif pentru cazare.
Locatia trebuie sa fie inscrisa undeva pentru a fi valabila?
Vila nu este folosita in regim de pensiune, clientul se cazeaza ocazional (un fel de inchiriere).
Buna ziua,
Societatea are ca obiect principal de activitate - Restaurante (activitatea se desfasoara intr-un restaurant inchiriat).
Ca obiect secundar societatea are servicii de cazare.
Pot emite o factura de servicii de cazare, chiar daca nu am un spatiu special amenjat (pot inchiria sediul social)?