avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intocmire factura pe obiect secundar de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intocmire factura pe obiect secundar de activitate

Buna ziua,
Societatea are ca obiect principal de activitate - Restaurante (activitatea se desfasoara intr-un restaurant inchiriat).
Ca obiect secundar societatea are servicii de cazare.
Pot emite o factura de servicii de cazare, chiar daca nu am un spatiu special amenjat (pot inchiria sediul social)?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: emilia_zm , utilizator 20:50, 10 Septembrie 2012
Teoretic puteti factura. Problema este sa puteti dovedi ca ati avut unde asigura cazarea.
Locatia exista fizic (sediul social fiind vila cu mai multe camere), iar clientul este de acord cu aceste conditii si e dispus sa plateasca tarif pentru cazare.
Locatia trebuie sa fie inscrisa undeva pentru a fi valabila?
Vila nu este folosita in regim de pensiune, clientul se cazeaza ocazional (un fel de inchiriere).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii publice in zona cu activitate turistica. ... CristianDB CristianDB Deranjarea linistii publice in zona cu activitate turistica. Buna ziua, De curand doresc sa investesc in turism, doresc sa cumpar un teren in zona ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pensiune cu mic dejun nyusziful nyusziful Buna ziua. Pentru o pensiune care servește opțional DOAR mic dejun, ce coduri ar trebui autorizate? Este obligatoriu cel de restaurant? Sau unul din cele ... (vezi toată discuția)
Jurnale pt pensiune julia1andrew julia1andrew Spuneti-mi, va rog, care este jurnalul ( sau cum se mai numeste actul respectiv) pe care trebuie sa il am intr-o pensiune pt a inregistra clientii in momentul ... (vezi toată discuția)