Deranjarea linistii publice in zona cu activitate turistica.
Buna ziua,
De curand doresc sa investesc in turism, doresc sa cumpar un teren in zona "Valea Gepisului, Bihor" sau "Bratca, Jud Cluj"
In ambele zone exista restaurante, pensiuni, vile de inchiriat, diferite tipuri de activitati turistice.
Langa terenurile care as dori sa le cumpar exista si o casa/vila insa persoana care detine imobilul locuieste acolo, chiar daca este inconjurat de restaurante, pensiuni,...etc
Care ar fi sansele sa am probleme ? Spre exemplu doresc sa fac 4-5 Cabanute de inchiriat insa nu doresc sa fac pe politistul cu clientii, Nici nu stiu sub ce forma as putea merge la ei sa le zic sa nu mai asculte muzica afara sau seara/noaptea, cu siguranta vor exista si clienti de genul.
Ce as putea face in cazul de fata ? Nu doresc sa ma cert cu nimeni dar sa dupa ce investesc sa am probleme si sa fiu nevoit sa ma mut sau sa vand totul ar fi critic.
Puteti stabili un Regulament de ordine interioara al pensiunii in care sa faceti referire la pastrarea linistii si ordinii publice cu respectarea Legii nr. 61/ 1991 republicata. Afisati ROI la intrarea in locatii si il atasati la incheierea de contracte de prestari servicii turistice.