avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuiesc intr-o zonă așa-zis liniștită, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc intr-o zonă așa-zis liniștită, rezidențială, iar ...

Locuiesc intr-o zonă așa-zis liniștită, rezidențială, iar vis-a-vis de mine este o pensiune turistică. Aproape în fiecare weekend se cazează aici turiști, fac gălăgie zi și noapte, se îmbată, strigă, ascultă manele de bubuie toată strada. Am chemat poliția de câteva ori, dar nu văd o soluție în asta deoarece turiștii vin și tot vin alții și alții. Varianta cu acțiune instanța pentru ridicarea licenței de turism (dacă exista așa ceva) nu îmi e favorabilă deoarece vecinii nu vor veni de martori în proces. Îmi poate da cineva vreo soluție mai bună? Nu mă văd chemând echipaje de poliție toată viața. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornelia 123 , utilizator 19:20, 22 Ianuarie 2022
In instanta nu este obligatoriu numai dovada cu martori,puteti prezenta inclusiv dovezi audio
Initial notificati oficial proprietarul cu obligatia impunerii de conditii de respectat de catre turisti-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Pana la instanta puteti sesiza oficial serviciul care a eliberat autorizatia si lecenta de functionare ca nu sunt respectate normele in vigoare
Multumesc pt. raspuns. Există vreun articol de lege care prevede obligativitatea proprietarului de pensiune să asigure păstrarea liniștii de către turiștii cazați?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022
Cornelia 123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjat de vecini – apartament inchiriat in regim hotelier DarKKnight7 DarKKnight7 Buna ziua, caut ajutorul dvs in speranta rezolvarii unei probleme delicate pt mine , anume persoanele cazate in apartamentul inchiriat in regim hotelier de ... (vezi toată discuția)
Pensiune cu activiate nocturna deschisa langa noi, nu putem dormi cu noptile! Vlad N. Vlad N. Suntem 3 persoane care ne-am mutat din oras la munte pentru liniste, printre care si tatal meu, care a venit aici dupa amputarea piciorului, e persoana cu grad ... (vezi toată discuția)
Bună ziua vecinii de deasupra deranjează în orele de liniște ... bijou8 bijou8 Bună ziua Vecinii de deasupra deranjează în orele de liniște noaptea și nu ma pot odihni (trântesc,bubuie,lovesc,scârțâie, muta mobilă, ... (vezi toată discuția)