avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate samoila anca

Activitate samoila anca

Ea, nu el scz, s-a inscris zilele acestea la facultate
El s-a înscris zilele acestea la facultate dar si lucrează cu carte de munca. Mai poate beneficia de pensie alimentara?

Ionut.ion a scris:

Si care este stadiul procesului?
D.p.d.v. legal tatal este obligat sa plateasca pensie de intretinere ( alimentara) copilului major ce se afla in continuarea studiilor, dar nu peste varsta de 26 de ani.

Procesul s-a încheiat si ca sa îi poata retine din salariu a trebuit legalizata sentinta si am apelat la un executor. Poate sa faca el recurs sau sa ne dea in judecată pt ce a facut fata mea? Ca asa ne-a amenintat. El a zis ca nu accepta sa îi se traga din salariu bani. In cazul in care ju vrea sa plateasca si face el contestatie, ce se poate intampla?

Ionut.ion a scris:

Si care este stadiul procesului?
D.p.d.v. legal tatal este obligat sa plateasca pensie de intretinere ( alimentara) copilului major ce se afla in continuarea studiilor, dar nu peste varsta de 26 de ani.

Buna ziua. Fata mea a dat in judecată pe tatal ei pt neplatirea pensiei alimentare. Ea are 18 ani si noi parintii ei suntem divortati de 17 ani. Anul trecut l-a dat in judecata dupa ce el a avut un loc de munca. In perioada cat a decurs procesul el i-a dat ceva bani dar in mana. Mentionez ca el este in urma cu pensia cu 2 sau 3 ani. A zis ca face recurs si ca ne cară in tribunale de nu ne vedem. Va rog sa ne spuneti care sunt consecintele atat pt fata mea cat si pt el ca pârât. Multumesc.
Buna ziua. Fata mea a dat in judecată pe tatal ei pt neplatirea pensiei alimentare. Ea are 18 ani si noi parintii ei suntem divortati de 17 ani. Anul trecut l-a dat in judecata dupa ce el a avut un loc de munca. In perioada cat a decurs procesul el i-a dat ceva bani dar in mana. Mentionez ca el este in urma cu pensia cu 2 sau 3 ani. A zis ca face recurs si ca ne cară in tribunale de nu ne vedem. Va rog sa ne spuneti care sunt consecintele atat pt fata mea cat si pt el ca pârât. Multumesc.
Răspuns la discuția pensie anticipata
va multumesc frumos
Răspuns la discuția pensie anticipata
as dori sa va intreb daca se poate in legatura cu tatal meu cand ar putea iesi la pensie daca in 27,09,1971 s-a angajat, are 6 ani gr II si 50% grupa I 18 ani., 55 ani varsta, nascut in 25,12,1954, 38 ani vechime in care sunt inclusi 1,4 ani armata si nu a avut intreruperi.
va rog daca puteti sa-mi dati un raspuns.
Va multumec.
Răspuns la discuția Pensie anticipata
as dori sa va intreb daca se poate in legatura cu tatal meu cand ar putea iesi la pensie daca in 27,09,1971 s-a angajat, are 6 ani gr II si 50% grupa I 18 ani., 55 ani varsta, nascut in 25,12,1954, 38 ani vechime in care sunt inclusi 1,4 ani armata si nu a avut intreruperi.
va rog daca puteti sa-mi dati un raspuns.
Va multumec.
as dori sa va intreb daca se poate in legatura cu tatal meu cand ar putea iesi la pensie daca in 27,09,1971 s-a angajat, are 6 ani gr II si 50% grupa I 18 ani.
mentionez ca suntem din jud brasov si va rog daca puteti sa-mi dati un raspuns.
Va multumec.