avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Activitate george 21

Activitate george 21

Daca ai fost jicnit in cat timp poti sa reclami la politie?
Daca ai fost jicnit in cat timp poti sa reclami la politie?
Buna ziua,

instanta a hotarat sa platesc o pensie de intretinere lunara de xxxx lei
Nu am fost deacord cu hotararea instantei si am facut recurs. De cand s-a dat prima hotarare la judecatorie angajatorul a inceput sa imi opreasca din veniturile realizate suma de xxxx lei.
Este legal asa ceva, cu toate ca inca tribunalul nu s-a pronuntat? Va rog sa ma lamuriti.Multumesc!!
ADEVERINTA DE VENIT CONTINE SI DATE CU CARACTER PERSONAL NU DOAR VENITURILE REALIZATE (Prelucrarea codului numeric personal sau a altor date cu caracter personal având o funcţie de identificare de aplicabilitate generală poate fi efectuată numai dacă persoana vizată şi-a dat în mod expres consimţământul) . ACELE VENITURI MA PRIVESC DOAR PE MINE NU SI PE ALTII.
ADEVERINTA DE VENIT NU AR TREBIU SA SE INMANEZE PERSONAL SAU SA SE TRIMITA LA ADRESA CONTRIBUABILUI?
CE POT FACE IN CAZUL ASTA? ADEVERINTA MEA DE VENIT a FOST DATA LA O CUNOSTINTA SA MI-O ADUCA, II NORMAL LUCRU ACESTA?

PE MINE M-A DERANJAT.

DUPA CUNOSTINTELE MELE STIU CA VENITURILE SUNT CONFIDENTIALE, DE ACCEA AM APELAT LA DUMNEAVOASTRA SA VAD UNDE POT SA FAC O PLANGERE, UNDE POT SA IMI GASESC DREPTATEA

este vorba de adeverinta cu veniturile obtinute in anul 2011pentru a-mi complecta declaratia la Administratia Financiara.
Poate nu m-am facut bine intales.
Anul trecut am avut un contract de mandat cu o firma. Anul acesta le-am dat tel si le-am cerut adeverinta de venit pentru anul 2011, mi-au spus ca au trimis un tabel cu veniturile tuturor celor ce au lucrat cu contract de mandat in punctul de lucru din orasul unde ne-am desfasurat activitatea si ne complecteaza un angajat adeverinta, asta nu a fost deajuns si la cateva zile dupa discutia telefonica a venit o cunostinta cu adeverinta mea de venit, mi-a spus ca i-a dat-o cineva care lucreaza in firma respectiva cu contract de mandat (nu este angajatul firmei). INTREBAREA ESTE, VENITURILE NU SUNT CONFIDENTIALE? INTREBARE CE I-AM ADRESAT-O LA TELEFON ECONOMISTEI CAND LE-AM CERUT ADEVERINTA DE VENIT SI MI-AU RASPUNS CA NU SUNT CONFIDENTIALE.
Răspuns la discuția sechestrare minora
Cum am spus mai devreme, am fost sambata seara la politie si politia mi-a spus ca nu se poate baga daca copilul nu vrea sa plece. De spart usa nu vreau sa asiste copilul meu la scene de violenta. Daca mama copilului mi-ar trimite o procura prin care sa specifice cat timp sta in tara sa stea la mine si la adresa mea, OARE POT SA REZOLV SITUATIA?

Am vorbit cu mama copilului, daca ar merge la un notar in Spania si mi-ar da o procura ca atat timp cat copilul este in Romania sa stea la mine, ar fii suficent?
Multumesc, sper sa pot rezolva.
Multumesc, Mihai
dar sambata am fost la politie si mi-au spus ca nu pot intra in casa si daca copilul nu vrea sa plece de la bunici nu pot sa faca nimic