avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tribunalul nu s-a pronuntat dar angajatorul imi retine ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tribunalul nu s-a pronuntat dar angajatorul imi retine deja pensia de intretinere

Buna ziua,

instanta a hotarat sa platesc o pensie de intretinere lunara de xxxx lei
Nu am fost deacord cu hotararea instantei si am facut recurs. De cand s-a dat prima hotarare la judecatorie angajatorul a inceput sa imi opreasca din veniturile realizate suma de xxxx lei.
Este legal asa ceva, cu toate ca inca tribunalul nu s-a pronuntat? Va rog sa ma lamuriti.Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:43, 18 Noiembrie 2013
In materia pensiei de intratinere, hotararea primei instante e executorie de drept, deci, da.. e corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere minor modificata in recurs (pe motiv de nelegalitate) cum se calculeaza datoria? claudiu-istrate claudiu-istrate Buna ziua, as avea nevoie de un sfat obiectic privitor la situatia in care ma aflu: PREZINT PE SCURT SITUATIA: In apr-2009 s-a pronuntat sentinta de ... (vezi toată discuția)
Executare sentinta nedefinitiva CosetteBastea CosetteBastea Buna ziua, As avea nevoie de o lamurire. Anul trecut am facut o actiune de majorare a pensiei de intretinere pentru fiul minor ce mi-a fost incredintat spre ... (vezi toată discuția)
Recurs pensie alimentara ana123 ana123 Va rog sa-mi trimiteti si mie o actiune de recurspentru pensie alimentara pe care sa o pot depune la judecatorie. va multumesc! (vezi toată discuția)