avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Activitate rox_alina

Activitate rox_alina

Răspuns la discuția sechestru
nu va poate pune sechestru decat pe bunurile personale. daca au fost sustrase-se confisca. depinde. ce varsta aveti?
Răspuns la discuția Sunt cam disperata.Rog ajutor!!!
:) pot sa spun ca spetele de la INM pot fi luate din practica judiciara (publicate). exista multe carti cu astfel de spete, de exemplu cea de Dr. Viorel Mihai Ciobanu. sunt foarte multe. treci pe la o librarie sau mai bine prin Bucuresti sau orasele mai mari si vei gasi numeroase culegeri de spete, atat in civil cat si in penal. spun in orasele mari deoarece aici (BT) nu gasesc mai nimic...
deci multa bafta si sa stii ca teoria e la fel de importanta ca si spetele! (fara teorie...degeaba te chinui cu spetele)

succes!
Răspuns la discuția NOUTATI...DESPRE EXAMEN???
exista un zvon ca se poate da grila? mi-e f greu sa cred...
Răspuns la discuția numele dupa divort
daca dvs ati fi declarat expres ca nu sunteti de acord nu avea cum sa ramana dupa divort la numele dvs... deci instanta nu-i poate acorda acest drept fara acordul dvs. insa daca dvs nu v-ati prezentat la termene si dumneaei a formulat aceasta cerere se presupune ca ati fost de acord, nu?
Începând cu 1 ianuarie 2006, indemnizaţia pentru creşterea copilului se va acorda în cuantum de 800 de lei RON lunar (8 milioane de lei vechi) persoanelor care în ultimele 12 luni anterioare naşterii au realizat venituri supuse impozitului pe venit.
Indemnizaţia se acordă până la împlinirea vârstei de 2 ani de către copil, respectiv 3 ani în situaţia copiilor cu handicap. Concediul şi indemnizaţia lunară se vor acorda pentru primele trei naşteri.
În cazul în care beneficiarii indemnizaţiei pentru creşterea copilului optează pentru reîntoarcerea pe piaţa muncii, vor primi un stimulent în cuantum de 300 de lei RON (3 milioane lei vechi), până la împlinirea vârstei de 2, respectiv 3 ani de către copil. În această perioadă plata indemnizaţiei de 800 lei RON se suspendă.
Ordonanta a fost adoptata de Guvern in 4 noiembrie a.c. si va intra in vigoare la 1 ianuarie 2006. Nu a fost publicata inca.

Răspuns la discuția primire in avocatura
Nu exista o sanctiune expresa, insa daca nu renuntati la starea de incompatibilitate, sunteti trecut drept avocat incompatibil si nu va puteti incepe stagiul atat timp cat subzista aceasta stare. Examenul nu se poate invalida, este perfect valabil, altfel s-ar fi instituit aceasta conditie a renuntarii la starea de incompatibilitate inca de la inscriere. Dupa 2 ani (sau 3-termenul de valabilitate al examenului de intrare in profesie), daca nu ati renuntat la starea de incompatibilitate, veti sustine din nou examenul. Asta daca va doriti sa intrati in profesie cu adevarat si consider ca daca exista dorinta, renuntati si la aceasta stare, nu?
Răspuns la discuția pensia alimentara
jurist neprofitor sau nu, doamna are capacitatea singura sa aleaga ajutorul unui avocat sau nu. asa ca nu va mai dati cu parerea despre cine ce vaneaza, ca nu pentru asta exista acest forum.
cat despre problema in cauza, inaintati o actiune in instanta pentru neplata pensiei alimentare si de aici justitia va sti ce sa faca, merge bine!
Răspuns la discuția detectiv - scoala
exista o scoala de detectivi a d-lui profesor dr. Ionel Butoi, titular de catedra Psihologie judiciara, Fac. de Drept a Univ. Spiru Haret. cred ca sediul e undeva pe Magheru daca nu ma insel...
Răspuns la discuția Masaj erotic
nu exista si toate firmele care presteaza asa ceva o fac sub o perdea. nu e legal
Răspuns la discuția mai este cineva pe forumul asta?
www.baroul-bucuresti.ro