avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Activitate korynutza

Activitate korynutza

Răspuns la discuția recuperare carnet de munca
tudorvaleriu a scris:

Daca in faxul pe care l-ati trimis ati dat numele, adresa dvs. si numarul de telefon o sa va contacteze ITM. Termenul este de maxim 30 de zile.


da am trimis si numarul de telefon si copie dupa buletin, am fost inspirata:)
Răspuns la discuția recuperare carnet de munca
gata am trimis azi instiintarea pe fax la constanta acum astept un raspuns, oare cat va dura?Cum ma va contacta pe mine ITM Galati?
Răspuns la discuția recuperare carnet de munca
Va multumesc la toti pt raspunsuri!
E mai bine cred sa fac instiintarea pt ITM Galati si sa se ocupe ei dupa aia. Dar cam ce ar tb sa scriu in acea instiintare: in afara de datele generale, tb sa scriu numele firmei la care am lucrat si motivul prin care doresc ca ITM sa imi trimita carnetul de munca?
Răspuns la discuția recuperare carnet de munca
PAi da si unii din colegii mei au patit la fel, au plecat tot asa fara preaviz ca si mine din cauza stresului si a durat vreo 3 luni pana a reusit sa ii aduca ITM Galati carnetul de munca prin curierat rapid caaltfel de la firma nu vedea carnetul
am si eu o problema: acum o luna mi-am dat demisia de la firma cu punctul de lucru in galati la care lucram de 2 ani si nu am mai stat in preaviz, acum insa firma nu doreste sa imi trimita carnetul de munca de la Constanta. Am inteles ca se face o instiintare care ITM pentru a mi se trimite cartea, dar instiintarea se face catre itm galati si se ocupa ei de recuperarea cartii sau la itm constanta