avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Activitate andreicsa

Activitate andreicsa

Buna ziua,

Ma aflu in urmatoarea situatie:

Pe strada Han Tatar, din Iasi, este o parcare de 120 de locuri, care este acolo din 1987, Cu o luna in urma, Primaria Iasi a numerotat toate locurile si le-a scos la licitatie. Bun, s-au concesionat cele 120 de locuri. Pe sensul opus de mers parcarii sunt semne de oprirea interzisa, si brusc, dupa 30 de ani de liniste, au inceput sa se faca ridicari in fiecare zi.

Strada deserveste mai multe turnuri, cu aproximatie, un minim de 300 de masini.

Avand in vedere ca nu este nici o alternativa, ce ar trebui facut pentru cei care nu au loc inchiriat ?

Orice sfat este binevenit.

Multumesc.
Răspuns la discuția Proces verbal ce contine 2 gresli
godspeed a scris:

andreicsa a scris:

La obiectiuni a scris politistul "Nu am obiectiuni".

Am uitat sa scriu a doua greseala: Politistul scrie fapta savarsita conform articolul x, litera c, si o prietena avocata mi-a spus ca fapta comisa de mine este la artcolul x litera a

Ar fi totusi bine sa verificati daca art. acela X apartine de codul rutier sau de normele metodologice...

Politistul m-a sanctionat pentru centura si mi-a dat 2 puncte de penalizare "conform Art. 108, alin. 1, lit. c), pct. 3 din O.U.G. nr. 195/2002" care de fapt "prevede aplicarea a 4 puncte de penalizare pentru “depasirea cu 31-40 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, constatata, potrivit legii, cu mijloace tehnice omologate si verificate metrologic."
Răspuns la discuția Proces verbal ce contine 2 gresli
La obiectiuni a scris politistul "Nu am obiectiuni".

Am uitat sa scriu a doua greseala: Politistul scrie fapta savarsita conform articolul x, litera c, si o prietena avocata mi-a spus ca fapta comisa de mine este la artcolul x litera a (lipsa centurii de siguranta).

In afara de aceste 2 greseli toate datele sunt scrise corect.
Buna ziua,

Saptamana trecuta am primit o amenda in judetul Bacau pentru nepurtarea centurii de siguranta si cele 2 puncte de penalizare aferente. Procesul verbal contine urmatoarea greseala: Marca autoturismului: Hyunday , si in realitate autoturismul este Honda Accord. Numarul de inmatriculare este scris corect. Are sens sa depun contestatie?

Multumesc anticipat,
Andrei