avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcare concesionata in intregime
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcare concesionata in intregime

Buna ziua,

Ma aflu in urmatoarea situatie:

Pe strada Han Tatar, din Iasi, este o parcare de 120 de locuri, care este acolo din 1987, Cu o luna in urma, Primaria Iasi a numerotat toate locurile si le-a scos la licitatie. Bun, s-au concesionat cele 120 de locuri. Pe sensul opus de mers parcarii sunt semne de oprirea interzisa, si brusc, dupa 30 de ani de liniste, au inceput sa se faca ridicari in fiecare zi.

Strada deserveste mai multe turnuri, cu aproximatie, un minim de 300 de masini.

Avand in vedere ca nu este nici o alternativa, ce ar trebui facut pentru cei care nu au loc inchiriat ?

Orice sfat este binevenit.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Bloc ramas fara parcare FPopa FPopa Buna ziua, Situatia pe care o propun atentiei domniilor voastre arata astfel: Locuim intr-un bloc turn cu doua scari, 100 apartamente, langa Gara Iasi, la ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto razvan02000 razvan02000 Astazi mi-a fost ridicata masina. Am blocat 2 locuri de parcare, proprietate privata a unui complex rezidential, eu avand un loc inchiriat in acea parcare, iar ... (vezi toată discuția)
Parcare ali-ami ali-ami Buna seara,va cer ajutorul deoarece nu stiu cum sa procedez....vecinul care detie parcare a decedat,sotia si fiul(are gr de handicap) au dat masina,de 2 sapt ... (vezi toată discuția)