avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Activitate fulgulet13

Activitate fulgulet13

Ok. Și după ce s-a făcut documentația cadastrala, persoana autorizată trebuie sa meargă la oficiul cadastral sa facă dumnealui schimbarea?În cazul meu , persoana autorizată m-a trimis pe mine sa depun actele la oficiul cadastral(unde nu am rezolvat nimic..) ,apoi cei de acolo m-au trimis la Direcția Agricola(cei de acolo au spun ca nu ma pot ajuta și sa merg la primăria de care aparțin cu o cerere catre domnul primar prin care solicita schimbarea de folosinta a terenului).Am ajuns înapoi la primărie unde mi-au zis ca se poate numai dacă fac nu știu ce autorizații și documente care ma duc la un cost de 5000-6000 RON.

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

În cazul în care se doreste schimbarea doar pentru o parte din imobil proprietarul trebuie să încheie un contract de prestări de servicii cu o persoană autorizată în domeniul cadastrului, care să îi întocmească o documentație cadastrală, în baza măsurătorilor efectuate la teren.

Bună ziua!Am o problema și sper sa ma puteți ajuta.
Am un teren de 1000 mp curti constructii.pe acest teren am o casa construita pe o suprafata de 115 mp. Cum fac sa schimb categoria de folosinta din CC în arabil?As dori sa trec 300 mp arabil și restul CC. Aceasta schimbare (teren arabil)ma ajuta sa obtin certificat de producator. Va multumes anticipat.
Soferul de TIR poate recupera DIURNA, (nu salariul) daca aceasta nu este stipulata in con.de.munca si firma respectiva a intrat in isolventa.
Exista vre-o baza legala/juridica etc, la care se poate apela pt recuperarea acesteia in cazul omiterii oricarei referiri in legatura cu aceasta in con.munca ?
am o fetita care am nascut-o in italia;are 3 saptamani ,nu sunt inca casatorita.As dori sa stiu ce acte imi trebuie ca sa pot sa plec cu fetita acasa (in romania).
Răspuns la discuția amnevoie de un sfat
stam in chirie in strainatate
am un prieten cu care locuiesc sub acelasi acoperis,am o problema cu el,e un jucator de jocuri electronice ,cum as putea sa fac,sau ce as putea sa fac ca sa le lase .va rog dati-mi un sfat .
va multumesc mult