avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate marin raluca

Activitate marin raluca

buna ziua! doresc sa stiu daca angajatorii care nu si-au depus cerere de restituire a banilor pe concedii medicale in termen de 90 zile au sansa de a recupera aceste sume. Stiu ca legiuitorul intentiona sa modifice constrangerea privind plata in baza unei cereri, pana la sfarsitul anului, deoarece exista foarte multi agenti economici care nu au depus aceste cereri.
Multumesc mult.
Discuție taxa succesiune
Buna ziua,
de curand am deschis taxa de succesiune, dar unul dintre mostenitori nu doreste sa se prezinte la notariat. Notarul ne-a comunicat ca fara acest mostenitor actele nu pot fi semnate si deci suntem blocati. Ce putem face in acest sens?
Discuție taxa succesiune
am o problema in ceea ce priveste taxa de succesiune. Unul dintre mostenitori nu isi da acordul pentru initierea taxei de succesiune.Avem nevoie de aceasta taxa pentru a vinde un pamant ce a apartinut tatalui meu care a decedat. In viata este doar mama mea si cele trei surori ale mele. Ce putem face pentru initierea taxei si cat i se cuvine mamei mele din totalul averii si cat copiilor? Va rog sa imi raspunde-ti cat de repede este posibil.