Va multumesc frumos pentru sfat. As vrea sa mai adaug un aspect si anume ca se asteapta analizele la sange fiindu-i emisa o dovada fara drept de circulatie in care nu este mentionata nici seria si nr. PV in baza caruia s-a emis dovada.Intreb daca nu trebuia sa ii dea dovada cu drept de circulatie ptr o anumita perioada sau sa nu-i ia permisul pana la ramanerea definitiva a unei hotarari judec.
Va multumesc
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Cazul suna in felul urmator: Azi-noapte in jurul orei 2 o persoana a fost opritata de un agent de politie fara sa se prezinte. Acesta a urmarit pers. in cauza de la momentuln parasirii unui local unde consumase 3 beri, insa cand i-au fost cerute actele si intocmit PV masina era oprita. A fost dus la sectie unde a dat o declaratie oarecum intimidat de cei 2 agenti. In aer avea 0,5 si asteapta analizele la sange. As vrea sa intreb daca mai poate fi schimbata sau modificata declaratia sau impiedecat in vreun fel acest demers mai ales ca avea si el 2 martori in masina pe cand agentul a adus 2 de pe drum care nu aveau cum sa vada fapta.
Cu respect, va multumesc.
Buna, as vrea sa cer si eu un sfat referitor la executare silita.
Fac referire la un credit de consum pe care nu am reusit sa il mai achit ca urmare a faptului ca nu mai lucrez de ceva vreme. Cu toate ca am ramas in urma cu plata ratelor am anuntat verbal doar banca despre aceasta situatie cu mentiunea ca voi incerca sa depun lunar o anumita suma. Ma aflu in imposibilitate de plata si ca urmare au recurs la o somatie de plata ce va fi urmata de o executare silita, a mea sau a girantilor dupa cum spune legea.
Consider ca ar trebui sa inaintez o un raspun la acea somatie in care se motivez neplata ratelor in spet lipsa unui loc de munca si nicidecum reaua credinta.
Insa vreau sa va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Va multumesc frumos.