avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

Buna, as vrea sa cer si eu un sfat referitor la executare silita.
Fac referire la un credit de consum pe care nu am reusit sa il mai achit ca urmare a faptului ca nu mai lucrez de ceva vreme. Cu toate ca am ramas in urma cu plata ratelor am anuntat verbal doar banca despre aceasta situatie cu mentiunea ca voi incerca sa depun lunar o anumita suma. Ma aflu in imposibilitate de plata si ca urmare au recurs la o somatie de plata ce va fi urmata de o executare silita, a mea sau a girantilor dupa cum spune legea.
Consider ca ar trebui sa inaintez o un raspun la acea somatie in care se motivez neplata ratelor in spet lipsa unui loc de munca si nicidecum reaua credinta.
Insa vreau sa va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 08:52, 16 Ianuarie 2010
Puteti face si acest demers insa nu va stiopa executarea silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita girant Blacke Blacke Sunt bugetar cu salariul taiat cu peste 25% de guvern. Am un credit la banca si un CAR in mana imi mai raman cam 318 lei. Am primit o executare silita de la o ... (vezi toată discuția)
Executare silita myrama_v myrama_v am de recuperat de la tatal copilului pensia alimentara pe mai multi ani.am titlu executoriu dar el nu are loc de munca ce pot sa fac? multuesc (vezi toată discuția)
Am girat un credit iar acum banca imi cere executarea, ce pot face? daewoo daewoo La inceputul anului 2009 am girat o colega ptr contractarea unui credit la banca \"Bancpost\".In data de 11.11.2009 am primit prin posta o somatie de executare ... (vezi toată discuția)