avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am de recuperat de la tatal copilului pensia alimentara pe mai multi ani.am titlu executoriu dar el nu are loc de munca ce pot sa fac? multuesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 20:00, 10 Septembrie 2010
Poate are bunuri ( mobile, de ex. masina sau imobile, de ex. casa).
Mergeti la un executor judecatoresc. De mentionat ca puteti recupera banii pe ultimii 3 ani, restul s-au prescris.
Investiti hotararea cu formual executorie si mergeti la
un executor judecatoresc ca sa o puna in executare.
Paratul poate fi executat pe bhunurile pe care le
are in proprietate, daca nu are venituri.
Va trebui sa indicati executorului ce bunuri are in
proprietate ca sa le poata executa!
plangere penala
milika a scris:

plangere penala

De ce plangere penala,daca nu are loc de munca,deci nu realizeaza venituri?Colegii au explicat corect modul de rezolvare.
andymaurul
ma gandeam ca acel copil tre sa manance cel putin..indiferent ca tatu-sau are serviciu sau ba..
dar poate ca nu..cine stie ..

Alte discuții în legătură

Rog ajutor urgent cu un sfat pensie alimentara LUMI1971 LUMI1971 Fostul sot are sa-mi achite pensia alimentara pe 7 luni consecutive.Pe motiv ca nu are loc de munca nu vrea sa mi-o plateasca.In urma procesului de partaj l-am ... (vezi toată discuția)
Cum obligi părintele nerezident fără loc de muncă să plătească pensia de întreținere? Valy79 Valy79 Buna ziua !daca judecătorul a obligat un ,,tatic ,,sa plătească pensie alimentara dar el n o face dar nu are loc de munca cu carte de munca poate fi obligat ... (vezi toată discuția)
Abandon familial Adyna2006 Adyna2006 Dintr-o relatie anterioara am un copil caruia tatal ii plateste pensie alimentara.Se poate considera abandon familial daca tatal plateste cuantumul stabilit ... (vezi toată discuția)