pai nu e pe numele meu, a fost radiata din germania si acu nu o mai imatriculez ca e prea mare taxa. e de 1300 motorul.nici cum nu ii pot lua numere? :(
da,dar medicul de la medicina legala ne-a zis ca el v-a preda certificatul la politie. nu s-a pomenit de preluat si depunerea unei plangeri. am sa merg maine dimineata la sectia respectiva sa vad ce s-a intamplat
da,a fost la medicul legist.nu stim daca l-a depus acesta.are toate actele de spitalizare ,analize . acesta a fost chemat la politie si trimis sa se impace cu noi.de aici nu mai stim nimic
deci dupa 3 sapt au fost la declaratie,dupa care ne-au spus ca dosarul v-a ajunge la procuror.noi nu avem nici macar un proces verbal, absolut nimica. este normal? nu s-a mai intamplat nimic de atunci decat ca ne-am luat ceva bani de la asigurare.
si ce inseamna daca mai sunt in termen? pai am fost la declaratie dupa 2-3 sapt si au zis ca daca nu ne impacam o sa inceapa urmariea penala.sau ceva de genul :-s
Buna,am o mica nedumerire....am cautat pe net daca se poate imatricula un jeep la primarie deoarece eu ma ocup cu agricultura si nu am nevoie de acea masina decat in zona in care lucrez. Am gasit mai multe pareri dar nimic concret,daca ma poate ajuta cineva ,astept raspunsurile .