Buna ziua, sunt nou pe acest formu dar sper sa ma puteti ajunta pentru ca am o mica nelamurire in legatura cu un accident pe care l-au avut parinitii mei de mai bine de un an . In data de 24.06.2008 au fost accidentati de un alt autoturism ,mama a stat internata in spital 12 zile + concediu medical in jur de 40 de zile.Am primit o singura despagubire din partea asigurarii pentru masina care a fost subevaluata. Nu ne-am "impacat" cu cel vinovat si am asteptat sa se deschida un proces . Doar ca deja a trecut mai bine de un an si nu s-a intamplat. Sper sa ma puteti sfatui .
Dvs. trebuia sa deshideti acest proces pentru ca nici un proces nu incepe din oficiu.Trebuie sa depuneti plangere la politie , unde se fac audirile , de aici dosarul merge la parchet si abia dupa aceea dosarul ajunge in instanta.Vedeti daca mai sunteti in termen si faceti aceste lucruri cat mai repede.
si ce inseamna daca mai sunt in termen? pai am fost la declaratie dupa 2-3 sapt si au zis ca daca nu ne impacam o sa inceapa urmariea penala.sau ceva de genul :-s
deci dupa 3 sapt au fost la declaratie,dupa care ne-au spus ca dosarul v-a ajunge la procuror.noi nu avem nici macar un proces verbal, absolut nimica. este normal? nu s-a mai intamplat nimic de atunci decat ca ne-am luat ceva bani de la asigurare.
Parintii dv in calitate de victime, aveau la dispozitie 2 luni de la data cand au cunoscut autorul faptei, sa depuna plangere penala pentru savarsirea infractiuni vatamare corporala........daca a trecut 1 an si nimic mai mult ca sigur nu mai sunteti in termen .....ce fel de declaratii au dat la politie .....au precizat in declaratie ca vor depune plangere sau au depus plangere ? mama dv are certificat medico legal ?
Accident cu victima
tontonel
Buna ziua,
Am avut un accident rutier cu victima. Victima a avut certificat pentru 1-2 zile ingrijiri medicale, fara spitalizare (a avut cateva contuzii). ... (vezi toată discuția)