avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Activitate marialuca78

Activitate marialuca78

Răspuns la discuția URGENT AJUTOR TOP FACTORING
Dar creditul nu a fost achitat cu bani ,doar de executor , de la el am primit hartie precum nu mai avem calitatea de tert poprtit , ceea ce eu am crezut ca acest credit s-a prescris . Nu e asa?
Am avut un credit la Raiffaisen din 06.2008 care nu a fost achitat in intregime . Dupa ceva ani in 2014 am primit instiintare de poprire de la executor. In 2016 s-a ridicat piprirea de catre executor si incetarea executarii silite pronuntata de judecatorie. Acum de ceva vreme au aparut niste instiinari de la Top Factori precum acea datorie a fost concesionata lor si trebuie sa achit . Este oare posibil in urma achitarii executiei judecatoresti si ridicarea popririi dupa atatia ani sa fiu obligata sa platesc . Va multumesc
as dori daca se pote sa ma ajutati in problema mea
eu beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului din 25 august 2007, acum urmeaza sa nasc pe 10 august , si doresc s beneficieze tatal ce indemnizatie . intrebarea mea este : tatal mai trebuie sa astepte cele 42 de zile ca sa depuna dosarul sau il poate depune incepand cu data nasterii copilului. va multumescl