avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... URGENT AJUTOR TOP FACTORING
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

URGENT AJUTOR TOP FACTORING

Am avut un credit la Raiffaisen din 06.2008 care nu a fost achitat in intregime . Dupa ceva ani in 2014 am primit instiintare de poprire de la executor. In 2016 s-a ridicat piprirea de catre executor si incetarea executarii silite pronuntata de judecatorie. Acum de ceva vreme au aparut niste instiinari de la Top Factori precum acea datorie a fost concesionata lor si trebuie sa achit . Este oare posibil in urma achitarii executiei judecatoresti si ridicarea popririi dupa atatia ani sa fiu obligata sa platesc . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:00, 20 Iunie 2017
Trebuie sa le transmtieti o adresa prin care le comunicati cele mentionate. Atasati si dovada de achitare.
Dar creditul nu a fost achitat cu bani ,doar de executor , de la el am primit hartie precum nu mai avem calitatea de tert poprtit , ceea ce eu am crezut ca acest credit s-a prescris . Nu e asa?
Ați crezut greșit, nu este așa. Debitul se prescrie în termen de 3 ani, dacă creditorul nu demarează nici un fel de procedură pentru recuperarea creanței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionare in judecata executor judecatoresc milikutza milikutza Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care este Legea si articolul care il obliga pe un executor judecatoresc sa ridice poprirea de pe un cont bancar daca sumele ... (vezi toată discuția)
Abuz bcr? blocare plata salarii FlorinMihaiM FlorinMihaiM Buna ziua! Lucrez in cadrul unei societati, care, acum mai mult de 2 ani, a primit o poprire pe conturi, de la creditor bugetar (ANAF). Suma disponibila in ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu urmatoarea problema : in urma unei hotarari judecatoresti ... Vinicius20 Vinicius20 Ma confrunt cu urmatoarea problema : In urma unei hotarari judecatoresti ramase definitive, au fost stabilite obligatii de plata ale mele catre un ... (vezi toată discuția)