avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate baubau12345

Activitate baubau12345

Răspuns la discuția incredintare minora de 1 an
Multumesc.
Considerati ca refuzul sotului de a-mi permite sa calatoresc cu fetita mea in afara tarii poate fi un motiv suficient de puternic pentru a obtine ulterior exclusivitatea cresterii copilului?
desigur. Era vorba doar de permiterea vizitarii.
Buna ziua.
Imi puteti spune daca obtin in instanta custodie comuna, iar sotul nu imi da semnatura ca eu sa parasesc tara pentru a vizita bunicul matern, pot sa deschid un nou proces pentru exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti pentru fetita mea de 11 luni in prezent, avand ca motivatie ca ii ingradeste dreptul copilului de a mentine relatii personale cu bunicul matern?
Va multumesc.
Răspuns la discuția oprire pe salariu
baubau12345 a scris:

Multumesc.

As mai avea o intrebare.
Daca la un proces de reincredintare am castigat cheltuielile de judecata, o plata a unei pensii nedatorate si plata pensiei de catre partea adversa de la introducerea actiunii si pana la majorat, exista vreo modalitate sa recuperez toti banii odata?
Exista o poprire pe salatiul respectivei partii din procesul de partaj, motiv pentru care ar dura zeci de ani sa recuperez intreaba suma, luand in vedere faptul ca ar mai fi obligata in acesti 1/3 si la plata pensiei de intretinere lunara pentru minor.

Stie cineva vreo modalitate?
Răspuns la discuția oprire pe salariu
Multumesc.

As mai avea o intrebare.
Daca la un proces de reincredintare am castigat cheltuielile de judecata, o plata a unei pensii nedatorate si plata pensiei de catre partea adversa de la introducerea actiunii si pana la majorat, exista vreo modalitate sa recuperez toti banii odata?
Exista o poprire pe salatiul respectivei partii din procesul de partaj, motiv pentru care ar dura zeci de ani sa recuperez intreaba suma, luand in vedere faptul ca ar mai fi obligata in acesti 1/3 si la plata pensiei de intretinere lunara pentru minor.
Buna ziua.

Cat la suta se poate opri maxim din salariu in cazul unei opriri din salariu?

Multumesc.

Răspuns la discuția reincredintare
matahachiro a scris:

prezenta la proces nu este obligatorie, cu mici exceptii.

Chiar si atunci cand nu se prezinta nici avocat nici nimic? Chiar si atunci cand este vorba de un copil?
Discuție reincredintare
Buna ziua.
Am si eu o mica intrebare.
Cum pot folosii in favoarea mea cand partea adversa lipseste de la un proces de reincredintare?
Răspuns la discuția PFA - sala de forta
eu sunt administratorul salii...