avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... reincredintare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

reincredintare

Buna ziua.
Am si eu o mica intrebare.
Cum pot folosii in favoarea mea cand partea adversa lipseste de la un proces de reincredintare?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:51, 15 Decembrie 2010
prezenta la proces nu este obligatorie, cu mici exceptii.
matahachiro a scris:

prezenta la proces nu este obligatorie, cu mici exceptii.

Chiar si atunci cand nu se prezinta nici avocat nici nimic? Chiar si atunci cand este vorba de un copil?
absenta de la un proces nu poate fi invocata impotriva partii ca un fel de recunoastere a pretentiilor dvs. insa simpla absenta va foloseste pentru ca judecatorul va auzi si va decide strict pe ceea ce dvs veti sustine. sunteti deja in avantaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie sau nu? victoria_alba victoria_alba Eu si sora mea suntem in proces de iesire din indiviziune, am citat-o martor fiindca nu cred ca poate mintii in fata instantei dar ea refuza sa vina sa depuna ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa! camelia21 camelia21 Buna ziua!Ma aflu intr un litigiu de munca cu fostul angajator,ma acuza pt niste fapte la care eu nu am participat si vreau sa il acuz de marturie ... (vezi toată discuția)
Prezenta obligatorie a partilor in procesul de divort. prezenta ... catinf catinf Prezenta obligatorie a partilor in procesul de divort. Prezenta este obligatorie la toate termenele? Care este sanctiunea lipsei la unul din termene? In cazul ... (vezi toată discuția)