Buna ziua
Tata a murit acum o saptamana si am dori sa facem taxa de succesiune,pe actele de propietate sant trecuti tata si bunica [bunica traieste],noi dorim sa semnam in favoare fratelui [eu,mama,si bunica]
Am si eu o intrebare,as dori sa aflu ce acte sant necesare pentru taxa de succesiune,si cati bani se platesc pentru demersurile necesare.
PROPIETATILE SANT PE NUMELE BUNICILOR -------- decedatii 1995-1996
-------------------------------------------------------- COSTICA SI ILINCA
----------------------------------------------------------------- BUNICI
-------------------------------------------------------------- / ----------- --------------------------------------------------------------
------------------------------------------ nr 1 CASA+PAMANT---------- nr 2 CASA+PAMANT-----------------------------------
---------------------------------- MITU[decedat 1988] SI PAULA ------------ PANA SI DUMITRA--------------------------------
---------------------------------------------- /-------------------------------------------- ---------------------------------------------
------------------------------------------ 2 COPI--------------------------------------- 2 COPI-----------------------------------------
----------------------------------------------/--------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------FLORIN si LILI------------------------------------- BEBEsi LUMINITA
Intrebarea e daca FLORIN poate merge in instanta si sa intenteze proces pentru intrare in posesie a propietati nr 1,avand de partea lui toate rudele in viata,vor semna in favoare lui,se poate?
nu stiu daca am fost coerenta in explicati [nu am studi superioare] astept daca aveti intrebari .
Va multumesc pentru ajutor
Bunicul sotului a avut doi baieti,si a construit doua casa in doua curti diferite cu doua adrese,propietatile sant pe numele bunicului ,bunici au murit si socrul a murit si avem ,,taxa de succesiune ''facuta in urma decesului socrului,soacra traieste si mai e sora sotului ,nu santem in relati bune,in casa locuieste soacra mea,ce putem face sa nu mai apara bunici decedati pe acte,bunicul avea si pamant extra vilan