poze sau videoclipuri ar putea fi considerate probe de divort? sau ce ne mai recomandati?
Noi banuim ca sotul ar putea cere custodia doar pt a o face sa se razgandeasca. Mentionez ca ea nu are serviciu (nu a lasat-o), insa nici el nu ar putea creste acest copil in conditiile in care e sofer si are curse in strainatate (3-4 zile/sapt e plecat). am uitat sa precizez ca nu face doar scandal, ci ii si bate pe amandoi, mai ales pe ea, incat nu poate duce copilul la scoala, de rusine.
Inca o intrebare: care ar putea fi motivele temeinice in aceasta situatie?
si-a angajat o avocata, care a sfatuit-o ca e suficient sa-si gaseasca 2 martori la scenele pe care le face cand vine acasa beat. Insa eu stiam ca ar trebui 3 martori, nu 2. De aceea, am apelat la acest forum.
Si inca ceva: copilul (8 ani) la cine ramane? si de la ce varsta ar putea decide cu cine vrea sa stea?
Multumesc!
buna seara! am o prietena M.care vrea sa divorteze. E casatorita de 9 ani, are 1 copil de 8 ani si 1 sot infidel, care vine beat acasa, face scandal de il aude tot blocul si ii bate pe amandoi. Care ar fi metoda cea mai simpla pt a obtine divortul cat mai repede si mai usor? cum sa procedeze? multumesc anticipat!
mentionez ca au avut viteza foarte mare... aproape de 200km/h. insa motorul masinii nu s-a oprit in momentul impactului, politistii nestiind cu ce viteza circulau.
Inca ceva... Au intrat intr-un stalp pe care l-au doborat, in urma impactului masina ramanand zob. A avut alcoolemia in respiratie 0,55 iar alcoolemia in sange 1,1. Soferul si vara mea, care erau in fata, si-au spart capul, nefiind nevoie de spitalizare. Sora mea are niste fisuri la coloana si a fost internata 3 zile la Bucuresti, astazi va veni acasa. Va avea nevoie de recuperare 7-8 saptamani la pat.
M-ar interesa ce pedeapsa risca soferul.
vara mea este minora si nu vrea sa depuna plangere. tatal ei poate depune plangere in locul ei si poate cere daune materiale? multumesc
Sa inteleg ca certificatul medico-legal se elibereaza numai in cazul in care victima cere acest lucru?
Sunt nedumerita pt ca vara si sora mea au avut un accident rutier impreuna cu un vecin (soferul). Sora mea a fost trimisa de la un spital la altul, ajungand in cele din urma la Bucuresti. Verisoara mea a avut nevoie doar de cateva ingrijiri medicale, deci nu de spitalizare, dupa care a fost trimisa acasa. Niciuna dintre ele nu doreste sa faca plangere sau sa ceara daune (mentionez ca amandoua sunt minore). Insa unchiul meu, adica tatal verisoarei mele, o va duce pe vara-mea azi la INML, pe motiv ca politistii i-ar fi spus ca asa este procedura la orice accident si ca in zilele urmatoare acelasi lucru il va face si sora mea.
Vreau doar sa aflu daca unchiul meu are ceva in plan, adica daca o duce pe vara-mea la INML pt un certificat medico-legal, fara ca aceasta sa stie, pt a cere daune soferului.
intr-un accident rutier, certificatul medico-legal se elibereaza numai in cazul in care victima doreste sa-l dea in judecata sau sa-i ceara daune morale? sau eliberarea acestui certificat este obligatorie la orice accident?