avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Activitate sandyta55

Activitate sandyta55

Da am primit raspunsul la mesajul meu e nesatisfacator , va multumesc oricum pentru deranj apreciez mult ca ma-ti bagat in seama ,la noi la asociatia din galati 395 este un haos total ,7 nu avem prea multi pensionari in bloc ,s-au tot mutat din vechii locatari avem mult tineret dar nici nu ne cunoastem macar ,la asociatie' mi sa intimplat in bloc[ ca e de proprietari asociatia ] am intilnit o 2 persoane necunoscute si am intrebat pe administratora care si ea e locatar al blocului cine sint doamnele ?de platesc la noi? la care administratora a raspuns ce va intereseaza pe dvstr . poftim raspuns , cu cine sa vorbim & ce fratilor ? dar de politica spuneti ca nu are legatura ?poate dar in brosurile noastre electorale pe judet cred , am avut & aceasta optiune printre altele , ca vom fii scutiti de la plata penalitatilor .EU AM SI ACUM BROSURA IN CARE STIPULEAZA ACEST ANGAJAMENT ,& APROAPE NIMIC NU S-A FACUT IN ACEASTA PRIVINTA . ASTEPT SOLUTII ! MULTUMESC .
Da, ma chinuie rau gindul ,ca nu voi mai putea niciodata sa-mi dau penalitatile la intretinere. Dar chir am fost un locatar constiincios ,adica imi platea la timp toate datoriile nu lasam niciodata sa se adune sume mari de bani ,dar de cind m-am imbolnavit am ramas cu datorii si s-au tot adunat pina am atins aproape 29000 lei [ron ] asta a fost in anul 2004 de cind nu am dat toata suma ,deci plateam dar nu tot consumul din lipsa de bani ,am depistat ca sint bolnava &din 2002am tot facut mamografii tot speram ca va fii bine ,si eu chiar nu am o problema ,asta pina pina in 2004 cind chiar s-a agravat de tot boala & acum am dat in metastaza am trecut prin toate tratamentele posibile,cimioterapie operata cobalturi ,tot si am facut imprumuturi din banca ,si c.a.r.-uri & eu & sotul am trecut de criza , cind speram sa fie mai bine , am facut o recitiva locala si in 2007 m-am operat din nou ,intre timp am achitat toata suma la intretinere de mai bine de 2 ani sint la zii cu consumul ,dar acum vor sa platesc si penalitatile , as da dar de unde ? Si chiar si asa cum se calculeaza aceste penalitati ? Am plecat de la suma de 5000 mii lei am ajuns la 10 ,15 17 intriun timp am vazut pe leptopul ei calculat la ap meu suma de 36 de mii lei pe urma a spus ca nu am vazut eu bine ,si acum am suma de 23 mii lei . Intrebare : cum se calculeaza &unde s-a merg s-a reclam un abuz o neregula ,s-au poate am vre-o sansa s-a ne scada la penalitati ,asa sa tot vehiculat la alegeri ca vom fii scutiti de plata majorarilor, su noi am votat pentru normal s-a fie bine si pentru noi dar vad ca nu se mai aude nimic ,ce face p.c- ul ,&p.s.d.-ul cum s-a mai votam mai avem incredere mai putem s-a avem in cineva ?din toate partidele politice ?? Va multumesc astept raspuns ............?
Răspuns la discuția recalculare pensie
Buna ziua,si eu am un caz asemanator in sensul ca sint la pensie de invaliditate din anul 1999 intii cu gradul 3 pe urma din 2004, cu gradul 2 de invaliditate fiind operata de 2 ori de cancer la sin '' cu metastaza , si acum fiind s'ub control de cite ori e nevoie ,am virsta de 54 de ani sint nascuta pe- 16 iulie -1955 marea mea rugaminte este sa stiu daca am dreptul la o pensie la cerere incepind de anul asta ,daca ar fii sa ma iau dupa cazul doamnei de aici din sait ma incadrez numai bine ,si daca da ? am dreptul ,ce trebuie sa fac ? si ce anume imi trebuie mie? va multumesc mult ! astept raspuns de la d-vstra .